Sorting by

×

Meghalt Larry King – legyen könnyű neki a föld!

87 éves korában meghalt a CNN egykori legendás műsorvezetője és szerkesztője, Larry King – adta hírül a műsorközlő cége, az Ora Media King Twitter-oldalán, a helyi idő szerinti hajnali órákban.

Kinget a Los Angeles-is Sinai Medical Centerben érte a halál, ahol közel egy hónapja ápolták, miután december végén koronavírus-fertőzést állapítottak meg nála, és súlyosodó tünetei miatt kórházba szállították.

Az 1933-ban született King minden idők egyik legismertebb amerikai televíziós személyisége és újságírója volt

Számos szakmai elismerésben részesült, Emmy-díjjal és összesen 10 Cable ACE-díjjal is kitüntették. King pályafutását az 1950-es években, Floridában, Miamiban kezdte, több kisebb helyi lapnál és stúdiónál dolgozott, mielőtt a CBS szerződtette.

Országos ismertségre 1978 után tett szert, amikor is útjára indította a Larry King Show-t. A Larry King Live összesen 25 éven keresztü, 1985-től 2010-ig futott a CNN-nen. Ez volt az Egyesült Államok médiatörténetének egyik legsikeresebb politikai beszélgetőműsora.

2012 után saját produkciós céget alapított, Larry King Now című műsorát pedig a Hulu és az RT America tűzte műsorára. Utolsó műsorát is ennek a két csatornának készítette:

ez volt a Politicking with Larry King című heti politikai talk-show.

Forrás

sötétweb

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.