Meghalt Szilágyi István özvegye, Jolika néni – Legyen könnyű neki a föld!

Szombat reggel elhunyt Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán – közölte közösségi oldalán a szobrászművész segítője. A Blikk úgy tudja Jolika néni egy budapesti kórházban hunyt el.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk,  Jolika néni otthona 2020-ban vált lakhatatlanná, a szobrászművész ezt követően költözött a testvéréhez Ózdra, majd nem sokkal később kórházba került. Állapota sajnos nem javult, gyenge volt és étvágya sem volt. Tüdődaganata pedig nem volt sem operálható sem kezelhető, folyamatos ellátásra szorult, ezért nem volt opció, hogy egyedül maradjon, így került akkor a testvéréhez. Szó volt róla, hogy szeretetotthonba költözik, ám január végén visszaszállították Budapestre, egy fővárosi kórházban kezelték.

Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán mindenképpen és minél hamarabb vissza akar költözni a házba, ahol a gyanú szerint fiuk megölte édesapját. Szívszorítóan emlékezett vissza a történtekre.

“Péter a fiam, szeretem!”

Mint arról beszámoltunk, a rendőrség emberölés gyanújával őrizetbe vette Szilágyi István, az ismert színész fiát, aki vélhetően egy kalapácsütéssel végzett apjával.

Nem volt tudatában, mit tesz?

Az özvegy elmondása szerint önmagát is bántalmazta. Humenyánszky Jolán arról beszélt egy nappal a tragédia után abban a szobában, ahol a tragédia történt, hogy nem haragszik a fiára, azt szeretné, ha mindketten otthon lehetnének.

“Mondták, hogy mehetek máshova néhány napra vagy akár tovább is, hogy ne kelljen látnom ezt a szobát… De huszonkét évet éltünk itt, mindig ebben az ágyban aludtunk ketten a férjemmel, én most is itt akarok aludni, csak már egyedül. Itt történt az egész, itt feküdt a földön István”

– nyilatkozta az özvegy a Blikknek.

“Nagyon sajnálom mindkettejüket…

Nem haragszom Petire. Ő a fiam, szeretem, és jó lenne, ha minél előbb beszélhetnék vele és újra itthon lenne. Persze, nem tudom, ez mikor lenne lehetséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük