A holnapi tüntetésre meghívták Novák Katalint és Karácsony Gergelyt is

Szeretnénk, ha a rendezvényünk pártpolitikától független maradna! Ugyanakkor szeretnénk hidat képezni és nem felégetni azokat, így rendezvényünkre meghívtunk egy Közjogi Méltóságot és a Főpolgármestert! Tüntetés holnap 16 órától.

Az utolsó pillanatig vártuk a visszajelzéseket

Karácsony Gergely Budapest, az egykor forradalmi város képviselőjeként lesz jelen a tüntetésünkön, az első felszólaló előtt biztosít minket a támogatásáról. Novák Katalin Köztársasági Elnök Asszony, a nemzet egységét megtestesítő, gyermekek védelmét célul kitűző közjogi méltóság visszajelzését a felszólalási felkérésről azonban nem kaptuk meg idáig, bízzunk benne, hogy a tömegben vagy lélekben velünk lesz!

Írja a Szolidaritási tüntetés a tanárainkért esemény oldalán bejegyzésében a tüntetést szervező ADOM diák mozgalom.

(Képünk illusztráció)

Kapcsolódó

Friss!

 • A Telekom Veszprém tíz góllal verte a Plockot
  A Veszprém házigazdaként 32-22-re nyert a lengyel Plock csapata ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének kilencedik fordulójában, csütörtökön.
 • A kormány “sánta kutya utolérés”-esete a benzin-ársapka elengedése kapcsán
  “Két napja léptek életbe a brüsszeli olajszankciók. Bekövetkezett, amitől tartottunk. A brüsszeli szankciók eredményeként a 480 forintos benzinárat már nem tudjuk tovább biztosítani.” – jelent meg szerdán a Magyar kormány Facebook oldalán először az indoklás, amit beadni szántak a magyar népnek. Aki nem csak a betűket látta, annak egyértelmű volt hogy ez “rizsa”, de a hívőknek elégnek bizonyult, hálálkodó kommentekkel látták el a bejegyzést: köszönték szépen, hogy “legalább eddig volt”.
 • Szijjártó Péter Szellemi Honvédő díjat kapott
  A külgazdasági és külügyminiszter köszönőbeszédében először is a legnagyobb kihívásokat ismertette, kitérve az ukrajnai háborúra, a déli határ ostromára, a recesszió irányába rohanó európai gazdaságra, a soha nem látott mértékű energiaellátási válságra.
 • Mészáros Lőrinc mikrofont ragadott: felolvasta, hogy megtörte a nyugat egyeduralkodását
  Micsoda büszkeség töltheti el a Mészáros-szülőket azt látva, hogy a kis Lőrinc mekkora karriert futott be. Elégedetten nyugtázhatják, hogy érdemes volt taníttatni, mert kiváló agya nemcsak befogadta a szekmunkásképző tananyagát, de az életben is tudta hasznosítani. Minden bizonnyal ennek köszönhető, hogy a kályhagyár, az útépítés, a szállodaipar, a szemétszállítás, a stadion- és focicsapat tulajdonlás, a bankszektor meghódítása után ettől a szép naptól fogva “vasúttörténeti” jelentőségű cég boldog tulajának tudhatja magát.
 • Meghalt Sergő Z. András, a Filmtekercs alapítója
  Rövid, súlyos betegség után csütörtökre virradóan elhunyt kollégánk és barátunk, Sergő Z. András.