Vigyázat, fontos figyelmeztetés érkezett! – Megint adathalászok célpontja lehet – A Szerencsejáték Zrt-re hivatkoznak

Amióta csak az internet létezik, vele párhuzamosan fejlődnek az “árnyék iparága”az adathalászok “céhe” és ez talán a legveszélyesebb .

Olvassa el figyelmesen!

A nemzeti lottótársaság tájékoztatja játékosait, hogy ismeretlenek a Szerencsejáték Zrt. nevével és arculati elemeivel visszaélve adathalász tevékenységet folytatnak – adta hírül a társaság.Az általuk létrehozott, megjelenésében az Ötöslottóra utaló weboldalon nyereményjátékot hirdetve – a jóhiszemű játékosokat megtévesztő módon – bankkártya adatokat kérnek el, amellyel utána visszaélhetnek. Az ismeretlenek által nyereményjátékként meghirdetett tevékenység a Szerencsejáték Zrt.-től független aktivitás, abban az állami cég semmilyen módon nem vesz részt, továbbá a név és arculati elemek ilyen aktivitáshoz kapcsolódó felhasználásához nem járult – és nem is járul – hozzá.

Soha ne adja ki a bankkártyája adatait!

A Szerencsejáték Zrt. megteszi a szükséges jogi lépéseket, egyben felhívja a játékosai figyelmét, hogy bankkártya adatokat soha semmilyen körülmények között ne adjanak ki anélkül, hogy meggyőződnének az adott weboldal hitelességéről és az üzemeltető kilétéről – olvasható a közleményben.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Friss!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.