Megint jönnek, ajvékolnak..!

A komcsi-libsináci hazaárulóknak semmi sem drága – fő, hogy a Magyar Kormány és Magyarország rossz hírét keltsék! Most Siklósi Beatrix ó, az a szent asszony! kinevezése ellen hőbörögnek.

Olyan nagy baj, ha valaki antiszemita?

Pedig régóta a szakmában van, igazán ismerheti mindenki. Rendes magyar embernek eszébe sem jutna őt antiszemitának bélyegezni – még jó, hogy nem ütik rá a cigánygyűlölő meg a homofób stemplit!

Különben is: olyan nagy baj, ha valaki antiszemita? Hiszen nem élvezetből teszi, sem ő, sem a többiek: a közszolgálat kívánja meg! Csak akkor ejt el egy-egy antiszemitának tűnő megjegyzést, ha azt a tárgyilagosság megköveteli. Nem ő tehet arról, ha másképp nem mindig lehet közszolgálatilag tárgyilagos az ember, noha arra törvény kötelezi..! Mégsem hallgatható el teljesen a rejtőzködő háttérhatalom minden mocskos dolga: mi lenne akkor a hiteles tájékoztatással..?

Médiahisztéria?

Ajvékolnak valami nyilatkozatról is, amit állítólag a történelmi egyházak vezetői tettek, tiltakozva Siklósi évekkel ezelőtti kinevezése ellen. Ezzel azonban csak port akarnak hinteni az emberek szemébe! Sajnos, előfordul, hogy néha a legszentebb méltóságokat is meg lehet vezetni. Szerencsére azonban Balogh László, a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának elnöke most észnél volt, és kijelentette: az ellenzéki, politizáló tiltakozóknak sem az indoklásával, sem a minősítésével nem ért egyet, mert azok – ahogy a legfőbb egyházi méltóságok korábbi tiltakozása is – médiahisztérián alapulnak, valóságtartalmuk kétséges.

Milyen szerencse, ha van, aki átlát a szitán!

A tiltakozó, ajvékoló-nyöszörgő kórus céljai persze világosak: ha Siklósi Beatrix antiszemitának minősíthető, akkor, legalábbis a közmédia politikailag értékelhető műsoraiban szinte mindenki az! És természetesen azok a politikusok, akik a közmédia műsorkészítőivel egy asztalhoz ülnek: a végén még leantiszemitázzák az egész NER-t, magát a Kedves Vezetőt..!

Jobb lesz ennek mielőbb véget vetni, mielőtt a PC-re hivatkozva száműzik a közszolgálati médiából, no meg a Fidesz lapjaiból a tárgyilagosságot. Mégpedig úgy, hogy az üzenet eljusson a Néppárt vezetőihez is: ha még egyszer rasszizmussal vádolják meg a Magyar Kormányt, kizárjuk magunkból a ballibsi befolyás alá került pártszövetséget, s akkor aztán megnézhetik magukat meg Sorost is..!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Megint jönnek, ajvékolnak..!

  • 2020.01.08 - 19:43
    Közvetlen hivatkozás

    Márpedig, ahol a kollaboráns egyházak (oximoron) is tiltakoznak, igencsak nagy a baj.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük