Nem árt ha tudod, horoszkópod szerint, hol állsz “intelligenciasorban”, nem csak azért, hogy rögzíts egy állapotot, hanem azért is, hogy tudd mennyi mindent kell pótolnod még. Ne feledd a világ tudása végtelen, ezt nem lehet elsajátítani, de egészséges dolog törekedni rá.

Kos

A kos könnyen tanul. Amikor valami érdekli, azt meg is tanulja, így ha el tudja dönteni, mivel is szeretne foglalkozni, akkor kiemelkedő lehet a szakmájában. Lehet belőle sportoló, zenész, de akár orvos is, ha eldönti mit akar csinálni. Ő az a személy, aki általában csak egy dologgal tud foglalkozni. Jó a problémamegoldó képessége, így elkerülheti a nehézségeket. A kommunikáció nem az erőssége, így ezen a területen fejlesztenie kell magát. A határozatlansága és a makacssága sokszor az útjába áll, amely sajnos nem vall intelligens viselkedésre.

Bika

Jól gondolkodó, intelligens személyiség, aki mindent több szemszögből átgondol. Nincs könnyű, vagy gyors döntés, ő a legapróbb dolgokat is többször átgondolja, mielőtt cselekedne. Előre tervez, megfontolt és szinte minden helyzetet jól átlát. Különleges érzéke van a művészi dolgokhoz, így a zene, de akár a festés is érdekelheti. Szeret alkotni és szereti fejleszteni magát. Viszont csak azt tanulja meg, ami érdekli, ez már az iskolás korában is így volt. Nagyon kreatív és könnyen tanul, ami nagy hasznára van az életben.

Rák

Káprázatos intelligenciával rendelkezik, fantasztikus a memóriája. Mindent megjegyez, így akár több diplomát is könnyen szerezhet, mert ha valami érdekli, azt pillanatok alatt meg tudja tanulni. Ő megérti az érzelmeket, a mások viselkedését és testbeszédét is. Jobban ismeri az embereket, mint a többi jegy, így érdemes olyan pályát választania, ahol másokon segíthet. Empatikus, ezért a megérzései többet jelentenek neki, mint azok a dolgok, amiket megtanult.

Oroszlán

Az oroszlán arra használja az intelligenciáját, hogy megértse a világot. Mivel mindent meg akarnak érteni, ezért több szempontból gondolják át a dolgokat, ami még intelligensebbé teszi őket. A legtöbb oroszlán sikeres, így sok vezető és kiemelkedő pozícióban lévő van közöttük. Nem azért, mert különb lehetőségeik vannak, mint másoknak, hanem egyszerűen tudnak élni a lehetőségekkel. Folyamatosan fejlődnek és ha kell még idősebb korukban is szívesen megtanulnak új dolgokat, a karrierük érdekében. Tudják mi a fontos a számukra, ezért nem is fecsérlik az idejüket másokra, ők azok az emberek, akik csak a szűk családjukat engedik közel magukhoz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét