Megőrült a világ?- Kocsis Máté megvédte Gyurcsányt!

Hihetetlen mit történt vette észre az atv.hu. A Fidesz frakcióvezetője, köztudottan Gyurcsány Ferenc egyik legelszántabb ellenfele, most tőle szokatlan módon megvédte a DK. elnökét.

Előzmény

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla a kormánypárti sajtón végigsöpört az a hír (?), hogy Gyurcsány Ference részegen vezetett és tratott utcafórumot. A DK elnöke Facebook-oldalán reagált, mint írta, azokról, akik ezt terjesztik, “a gatyájukat is lepereli”.

Védjen meg téged a Kocsis Máté

Kocsis Máté szintén közösségi oldalán reagált a történtekre. Azt írta: szerinte kizárt dolog, hogy Gyurcsány ittasan vezetett volna, nem követi el ezt a hibát.

“Elnézést, de nem tartozom azok közé, akik elhiszik, hogy Gyurcsány a kamerák kereszttüzében, rendőrök szeme láttára részegen vezet. Sokkal dörzsöltebb és rafináltabb annál, mint hogy ilyen szarvashibát elkövessen. Egyébként sem az a fő probléma vele, hogy olykor iszik, vagy az, hogy ez látszik is rajta. Magyarország szempontjából ez teljesen lényegtelen.
Az viszont nem lényegtelen, hogy megszámlálhatatlan kormányzati bűn elkövetése után ismét vissza akar térni a hatalomba. Az elmúlt 5-6 évben maga a alá gyűrte a teljes ellenzéket, köztük azokat a pártokat is, amelyek épp ellene politizálva gyűjtötték a szavazóikat, mint a Jobbik és az LMP. “

 

Bejött tehát a régi átok: védjen meg téged a Kocsis Máté!

 

kocsis

Egy hozzászólás itt: “Megőrült a világ?- Kocsis Máté megvédte Gyurcsányt!

  • 2021.07.10 - 00:29
    Közvetlen hivatkozás

    kocsis matekanak egy dologban igaza van: Gyurcsany VALOBAN nem iszik es nem volt ittas ezen a forumon sem, ugyanis ez akkora ziccer lenne a fidesznek, amit azonnal leutnenek, es gyoznenek! orban basi minden este leterdel a hazioltara elott, es azert imadkozik, hogy valaki talaljon mar valami kis bunt Gyurcsany hazatajan, hogy abba o, a nagy szarkevero bele tudjon kapaszkodni, es ami altal vegleg kicsinalhatna az ellenfelet! Nagyon jol tudja ezt Gyurcsany is – tehat mar azert is hazugsag egy ilyet allitani BIZONYITAS NELKUL, mert az nagyon visszafele sulhet el – es el is fog sulni, most, hogy Fleto begorombult! Mert joggal gorombult be, es mert a fidesznek ez a hazugsaga konnyen lesz bizonyithato! Plane nem tenne ilyet, hogyha sajatmaga vezeti az autojat, = egy ilyen esetben egy sima rutin kozuti ellenorzes nemcsak az o, Gyurcsany, hanem Dobrev Klara karrierjebe is kerulhet! Nagy valoszinuseggel habony vagy rogan sugallhatta ezt a reszeges otletet orbannak, – nagy hiba volt! (Es persze mert magukbol indultak ki!)

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük