Megrendítő részletek derültek ki a mélykúti gyilkossággal kapcsolatban – videó

Megölte élettársát egy férfi Mélykúton szerdán késő este, majd magukra gyújtotta a házat – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A megyei hírportál úgy tudja, hogy az eset az áldozat húgánál történt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 27 éves garai férfi egy késsel megölte 30 éves mélykúti élettársát, majd

véget akart vetni saját életének is, ezért felgyújtotta a házat.

A helyszínre érkező tűzoltók kivitték a nőt és a férfit az égő ingatlanból, majd a gyanúsítottat életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították. Az ügyben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított büntetőeljárást.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint a nyolcvan négyzetméter alapterületű lakóépület teljes terjedelmében égett, de eloltották a tüzet. A megyei hírportál, a baon.hu meg nem erősített információi szerint

az áldozat a húgához menekült szerda este élettársa elől, akivel otthonukban összevesztek. A férfi azonban követte és folytatódott a veszekedés.

Információik szerint a férfi szíven szúrta élettársát, majd a nyakán is vágást ejtett. A tettes ezután felgyújtotta a házat, majd megpróbált öngyilkos lenni, több vágást is ejtett a hasán. Az égő házban – ahol egy gázpalack is felrobbant – volt az áldozat húga és annak két kisgyermeke is, ők kimenekültek az épületből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük