A botrány-publicistát alighanem legérzékenyebb pontján találta el egy apró, de nagyon erős női láb - Városi Kurír

Sorting by

×

A botrány-publicistát alighanem legérzékenyebb pontján találta el egy apró, de nagyon erős női láb

A több közéleti díjjal kitüntetett publicista Kaczvinszky Barbara, akinek írásait oldalunkon is többször olvashatják, nem bírta tovább és közösségi oldalán odaszólt az általa csak P.R.-nek nevezett Puzsér Róbertnek.

Hirdetés

“Csobot Adél semmirekellősége és a mentori funkció megsemmisítése az a nyilvánosságban, amit a filozófiában Martin Heidegger így fogalmazott meg: a semmi semmizik.”

-olvasható a Hírklikken a nagyon durva ítészi megállapítás, megfejelve a komolykodás látszatának keltése végett egy Heidegger bon mot-al.

Teljesen érdektelen, hogy kedvelem-e Csobot Adélt, vagy sem

Az azonban felháborít, hogy a mások gyalázásáról elhíresült, televíziós szerepléseiért horror összegeket kérő P. R. semmirekellőnek nevezi az énekesnőt, mondván hogy 8 év alatt nem adott ki egyetlen lemezt sem- kezdődik kollégánk bejegyzése. Igaz, valóban nem tolta ezerrel az új dalokat az elmúlt években, és ezzel el is vette az esélyt a hivatásos bérfikázóktól, hogy fröcsögő frusztrációjukat naponta levezessék rajta.

Csakhogy…

Ez a nő, akit semmirekellőnek, mihasznának nevez P. R., 8 év alatt két gyereket szült, és nem is titkolta, hogy boldog, hogy anya lehet. Nem tudom, hogy a kreténség fő szószólójának mi a baja azzal, ha egy nő szül. Vagy szerinte az anyák semmirekellőek? Netán vajúdás közben, vagy két szoptatás között kötelessége lett volna Csobotnak piacra dobni egy – egy slágert, csak azért, hogy mocskos szájú fajankók abba kössenek bele?

Persze értem én, hogy vannak olyanok, mint például P. R. is, aki azzal keresi a kenyerét, hogy trágárban nyomja a sötétet, és az jelenti számára a kielégülést, hogy verbálisan fingik egyet a levegőbe. Lelke rajta.

Már rég lejárt lemez.

Még egy kis Puzsért?

 

publicista

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.06.02 - 21:44
  Közvetlen hivatkozás

  Puzsér csak egy arrogáns nagypofájú, mindenkit mindenért, mindig kioktató ostoba senki! Ritka ellenszenves tökfejű majom! Semmi érték nincs abban amit “kritika” gyanánt művel! Még ahogy odaokádja a nagy semmit, az is egy mesterkélt szánalmas alakra vall!

  Válasz
 • 2021.06.14 - 04:43
  Közvetlen hivatkozás

  PR a nagy semmitmegmondo senkik egyike, az álművelt ordítozó baromarcú, önálló véleményre és toleranciára képtelen hígagyú, feltűnési viszketegségben – a társadalom nyakán élő likehajhászó parazita. Az örökös sértődöttség és sértettség beszél belőle – képtelen elsősorban a saját magával szembeni önkritikára.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.