Megszűnik a Zoom.hu

A további kitartás reményében búcsúzik a még létező független sajtótól a pénteki nappal megszűnő hírportál.

Az üzemeltető cég nem szűnik meg

A Strat-Pol Kft., a Zoom.hu internetes hírportál üzemeltetője az újság működtetését a mai nappal befejezi, és a portált megszüntette – olvasható az oldalon pénteken, Dosek Rita tulajdonos és ügyvezető aláírásával megjelent közleményében. Maga a cég továbbra is folytatja tevékenységét – teszik hozzá –, de a média és a tájékoztatási piac területéről kivonul.

„A tulajdonosi döntést a szerkesztőség csak elfogadni tudja, és sajnos mindössze egy ilyen közlemény az, ami ma Magyarországon bármelyik újságírónak marad, aki elveszíti az állását”

– fogalmazott a megbízott főszerkesztő, Farkas Csilla a közlemény kapcsán.

A megbízott főszerkesztő búcsúzó sorai

Mint írja:  „A Zoom.hu-t a főszerkesztőváltás és a csökkentett létszám ellenére a most állásukat veszítő újságírók nemcsak, hogy a piacon tartották, de szegmensének meghatározó szereplőjévé is tették. Elhivatottságuknak köszönhetően az elmúlt hónapokban – az elvárt és a korábban ismert egyedi látogatószámokat jelentősen meghaladva – a portál az egyik legsikeresebb időszakát élte. A Zoom.hu impresszumára kattintva olvashatóak az igazán fontos értékei az oldalnak, mind szakmailag, mind emberileg. Megtisztelő volt ennek a szerkesztőségnek a tagja lenni, hálával tartozom a Zoom.hu csapatának! A szerkesztőség a további kitartás reményében búcsúzik a még létező független sajtótól.”

(Forrás: Népszava)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük