A Magyar Idők úgy tudja, – és, ha valakiben, bennük ez ügyben  lehet bízni – hogy azzal, hogy Simicska dobra verte teljes cégbirodalmát, a HírTV léte is kérdésessé válik.

[mnky_ads id=”10551″]

Visszaáll  régi rend?

A lap beszámolója szerint összes vállalkozásától megválik az ex oligarcha, amihez hozzátartozik a HírTV is. A vevő, az Orbán Viktor kegyeibe magát hosszabb ideje vissza kaparni akaró, Nyerges Zsolt az MTI-n keresztül tudatta a tényt:

[mnky_ads id=”10552″]

“a szükséges eljárások a Gazdasági Versenyhivatal eljárásrendjének megfelelően megindulnak, a tranzakciók a versenyjogi hatóság jóváhagyását követően zárulnak le. A szerződések tartalma, a vételár és a kivásárlás egyéb részletei üzleti titkot képeznek, amelyet a felek nem hoznak nyilvánosságra.

Ha hinni lehet a folyosói mende-mondának, akkor Mészáros Lőrinc – aki lassan már média-tudós-szaktekintéllyé lett – kezei közé kerül az elbitangolt tévéadó. Ebben az esetben minden visszaáll a régi rendbe és újra nem lesz értelme a csatornára kapcsolni.

A HírTV részéről még nem nem koomentáta a történteket senki, feltehetően ők sem tudják a pontos forgatókönyvet és kivárnak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét