Mit megújul?! Megújítják! Másképp nem tudom értelmezni Hidvéghi Balázs mai, új korszakot nyitó közleményét arról, hogy nem szabad megalázni az embereket, még ha a politikai ellenfél szavazói is…

Új perspektíva a magyar politika történetében

Mit mondjak: nagyon ideje már! Kár, hogy ehhez a felismeréshez egy ostoba ember patkányozása kellett, de a lényeg a lényeg: a felismerés..!

- Hirdetés -

Azért közbevetőleg megjegyzem – több szót szerintem nem ér –, nem az a legnagyobb baj, hogy az MSZP nem akarja visszahívni, kizárni Bangónét; sokkal inkább az, hogy ilyen emberek szocialista, ellenzéki politikusok lehetnek. Bár: ha tudatosan mondta, amit mondott, hogy rávezesse a Fideszt az említett felismerésre, akkor valóságos zsenialitásról tett tanúbizonyságot..!

Mindenesetre Hidvéghi balatonfüredi bejelentése új perspektívát nyit a magyar politika történetében! Sajnos, a legújabb kampányvideó ebből a belátásból még semmit sem tükröz.

Kövér László, Németh Szilárd és Budai Gyula nélkül

Nagy munka vár a Fideszre, de ha kellően elszántak, meg tudják oldani. Nyilván vannak olyan embereik, nem is kevesen – talán léteznek másmilyenek is, én nem tudom –, akiknek nem lehet megbocsátani, mert évek óta sok-sok Bangónét kitevő aljasságot hordtak össze a politikai ellenfélről, közvetve-közvetlenül szavazóiról is. Gondolom, a fordulat zászlóvivői azok a fideszes netlovagok lesznek, akik már régóta patkányozzák, tetűnek, hasonlóknak nevezik nem csupán az ellenzéki politikusokat, hanem szégyenszemre szavazóikat is! Bizony, csúnyán megalázták őket!

Magától értetődik, hogy Kövér Lászlótól meg kell válnia a pártnak – és ami még fájdalmasabb, a „parlamentnek” is. Elvégre Kövér úgy beszél az ellenzékiekről – közvetve szavazóikról is! –, mintha – tisztesség ne essék szólván – a fenekéből rántotta volna ki őket…

Németh Szilárdról, Budai Gyuláról és sok-sok társáról kell lemondania a megújuló, megújított Fidesznek!

Sajnos, meg kell válni magától a Keresztapától, Nemzetünk Vezetőjétől is!. Mert Vezető voltához méltatlanul rengeteg aljasságot (ostobaságot is, de most nem azokról beszélünk) hordott össze.

Nyilvánvaló, hogy szélnek kell engedni a „közmédia” és a terrormédia sajtómunkásait is. Ez magától értetődik.

Itt van például Bayer Zsolt. Nem tudom, van-e olyan állat, amit nem gyanúsított már meg ellenzékiséggel…Márpedig Bayer Zsolt van annyira képviselője, sőt, alakítója a Fidesz politikájának, mint Bangóné az MSZP-nek..!

Bayer válogatottan aljas mondatai nem zavarják a Fideszt

Például tavaly, március 15-e után így bangónézott az Echo Tv-ben:

Fókuszáljunk majd aztán arra a kitételre, amikor is a miniszterelnök azt mondja: és majd a választás után elégtételt veszünk, mer’ ugye azóta az összes patkány azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket.

De Bayer Zsolt más szempontból érdekes, nem önmagáért. Mert miközben válogatott aljasságokat ír és beszél össze, sőt, összevissza, a Fidesz mai vezetőit mindez egyáltalán nem zavarja: mondhatni, naponta ülnek le vele, hogy közösen vihogjanak, gyalázkodjanak az ellenzék rovására.  Márpedig a megújuló, megújított fideszes kommunikációban, politikában nem lehet gyakorlat Bayer Zsoltok naponkénti kihívó „legitimálása” sem!

Magától értetődőn vége a sorosozásnak, brüsszelezésnek, migránsozásnak, bérencezésnek, hazaárulózásnak, junckerezésnek, sargentinizésnek, timmermansozásnak, weberezésnek stb. is!

Szóval, rengeteg a tennivaló, de a Fidesznek tényleg Magyarország az első, itthon is – és kommunikációjuk, politikájuk Hidvéghi által bejelentett megújításánál pillanatnyilag többet, hasznosabbat nem is tehetnek drága hazánkért, szegény, elárvult Magyarországért és a kereszténységért sem.

Hajrá Fidesz!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét