BulvárKiemelt hírek

Megvan kinek a kije a Karácsonyt kérdező média-segédmunkás!

meszaros-kata

A  dolgok összeérnek. Ki más lenne a Fidesz-környéki televízió üdvöskéje, akire rábízták a főváros ellenzéki polgármesterének “faggatását”, mint egy fideszses várospolitikus felesége. Tévedés ne essék, ettől akár még tehetséges is lehetne a hölgy, de hát ugye …..

A riporternek álcázott nej….

A fenti képet, amelyen – az aláírás – szerint “párjával” látható, dr. Füzesi Péter Zoltán töltette fel a Facebook-oldalára még 2014-ben.

Dr. Füzesi a fővárosi XVII. kerület (Rákosmente) fideszes alpolgármestere.

Legfrissebb, tavalyi vagyonnyilatkozatának tanúsága szerint a feleségét Dr. Füzesiné Mészáros Katának hívják.

Mészáros Kata az MTVA műsorvezetője,

aki a minap megpróbálta porba döngölni az interjúra érkező ellenzéki főpolgármestert. Majd közvetlenül ezután buzgón alákérdezett és helyeselt a Karácsony Gergelyre reagáló fideszes frakcióvezetőnek. Miközben a hatályos jog- és etikai szabályok a közszolgálat számára jóhiszeműséget, tisztességet, függetlenséget, elfogulatlanságot, semlegességet és pártatlanságot írnak elő.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

 

About Author

Comments (3)

  1. HAJDU ILONA

    HÁT MIT IS VÁRTAM A KÖZMÉDIA SOK MILLIÁRDOS MUNKATÁRSAITÓL???? HÁT ENNÉL TÖBBET, NEM BAJ HA BUTA MINT A TÖK,LÉNYEG HOGY FIDESZ KÖZELI LEGYEN.

  2. Európai téridő

    És akkor mi van, internáci balfax hülyelvtárs pletykamanci csicskafirkász?

  3. ……akkor az van, hogy egy oltári nagy bunkó, körömcipőstől, miniszoknyástól, kozmetikai műnőként… jobbfax seggnyaló ……..

Szólj hozzá!