A  dolgok összeérnek. Ki más lenne a Fidesz-környéki televízió üdvöskéje, akire rábízták a főváros ellenzéki polgármesterének “faggatását”, mint egy fideszses várospolitikus felesége. Tévedés ne essék, ettől akár még tehetséges is lehetne a hölgy, de hát ugye …..

A riporternek álcázott nej….

A fenti képet, amelyen – az aláírás – szerint “párjával” látható, dr. Füzesi Péter Zoltán töltette fel a Facebook-oldalára még 2014-ben.

Dr. Füzesi a fővárosi XVII. kerület (Rákosmente) fideszes alpolgármestere.

Legfrissebb, tavalyi vagyonnyilatkozatának tanúsága szerint a feleségét Dr. Füzesiné Mészáros Katának hívják.

Mészáros Kata az MTVA műsorvezetője,

aki a minap megpróbálta porba döngölni az interjúra érkező ellenzéki főpolgármestert. Majd közvetlenül ezután buzgón alákérdezett és helyeselt a Karácsony Gergelyre reagáló fideszes frakcióvezetőnek. Miközben a hatályos jog- és etikai szabályok a közszolgálat számára jóhiszeműséget, tisztességet, függetlenséget, elfogulatlanságot, semlegességet és pártatlanságot írnak elő.

Forrás

 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. HÁT MIT IS VÁRTAM A KÖZMÉDIA SOK MILLIÁRDOS MUNKATÁRSAITÓL???? HÁT ENNÉL TÖBBET, NEM BAJ HA BUTA MINT A TÖK,LÉNYEG HOGY FIDESZ KÖZELI LEGYEN.

    • ……akkor az van, hogy egy oltári nagy bunkó, körömcipőstől, miniszoknyástól, kozmetikai műnőként… jobbfax seggnyaló ……..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét