Megvan, mire költ Rogán – a “kiemelt fontosságú”- az Ön, meg az Ön és az Ön közpénzéből! – Újabb konzultációval támad…..

Nemrég kapott szabad kezet és jó sok közpénzt a Fidesz és a kormány propagálásához a remekül funkcionáló Rogán Antal, aki nem tesze-toszáskodott sokáig, bejelentette legújabb régi csodafegyverét: a miniszterelnöki képpel és aláírással ellátott konzultációs levél kiküldését.

Törhetjük a fejünket, hogy mit felelünk…..

Az eddigiek alapján feltehető, hogy a jövőbeni levelek is csak minimális agysejtet megmozgató kérdések elé állítják azokat, akik egyáltalán kibontják és elolvassák. Az tuti, hogy súlyos milliókba kerül majd és, hogy a póstások áldani fogják a küldő becses nevét.

A kormány szeretné a nemzeti konzultációkat folytatni, és – akárcsak idén – jövőre is indít olyat, amely a következő költségvetés megalapozását készíti elő

– mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője az Országgyűlés igazságügyi bizottságának csütörtöki ülésén. Felszólamlásában mindent megtett azért, hogy ha esetleg valaki úgy érezné, hogy nem pont olyan jól mennek a dolgok, mint azt a kommunikáció löki, akkor megnyugtassa:

nem a magyar gazdasági növekedéssel van probléma, hanem a Magyarországot körülvevő gazdasági környezettel. A magyar gazdaság eredményeit csak úgy lehet felelősen megvédeni, ha van erre gazdaságvédelmi akcióterv, amelyet a költségvetés magában is foglal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük