"Ha valakin meglátok maszkot, leköpöm" - Sikerült! Megcsináltuk! Megvédtük a magyarokat a józan észtől... - lehet az új kormány-szlogen - Városi Kurír

Sorting by

×

“Ha valakin meglátok maszkot, leköpöm” – Sikerült! Megcsináltuk! Megvédtük a magyarokat a józan észtől… – lehet az új kormány-szlogen

Az eszeveszett orbáni kapkodásban, amikor az egyetlen cél az egyik mocsokságról egy másikkal elvonni a választóik figyelmét, odáig juttatták az ország népét, hogy szinte mindenre és mindenkire dühödt indulattal ugranak, akik erre fogékonyak. Életbe lépett a Nemzeti Utálat Rendszere, aminek akarva-akaratlanul bárki áldozatul eshet. Gondolkodjunk, emberek, bármennyire is nem NER-kompatibilis ez 2021 Magyarországán!

Hirdetés

“Ha valakin meglátok maszkot, leköpöm”

A közösségi oldalán borult ki a mindig nyugodt, tárgyilagos, kedves humorú tanárember, Jocó bácsi, Balatoni József:

“Tényleg nem hiszem el, sőt, el sem tudom képzelni, hova süllyedünk még.

Véletlenül beleszaladtam egy cikkbe, amiben arról volt szó, hogy lassan már nem kell maszkot hordani. Megláttam a kommenteket és forgott a gyomrom. Az az anyázás, ami ott ment, meg agymosottazás, hát kemény. De a top szerintem egy 18-20 év körüli véglény srác kommentje. Bocsánat, de tényleg az.

“Ha valakin meglátok maszkot, leköpöm.”

Tudtam volna nagyon sok dolgot írni neki, cifrábbnál cifrábbakat, de minek álljon le bárki vitázni egy sötét, ostoba barommal. De tényleg. Néha nálam is ki lehet húzni a gyufát. És akkor elborul az agyam. Rohadtul unalmas már ez a sok bátor kommenthuszár. Gondolom ő is csak egy nővel tenné meg ezt, mert mással nem merné. És az a baj, hogy meg is teszi. Amíg egyszer valaki pofán nem veri, és akkor meg sírva rohan majd el.

De tényleg, mit zavar ha bárki maszkot hord, amikor már nem kell? Mi köze van hozzá, hogy a másik ember mit tesz, amíg őt nem éri kár ezzel? Az agyam eldobom.

Lehet tapsikolni, meg örülni, ide vezetett a több éves gyűlöletkommunikáció, meg a mindnekivel harcban állunk szöveg

Hányok tőle. A vigyorgó arrogancia megtette a hatását, szétzilált, egymást gyűlölő embereket okozott. Csak gratulálni tudok ehhez! Remélem, mindenki büszke erre, aki ebben részt vett!

A következő, az egész országot beterítő kék plakátkampányra a következőt javaslom írni:

“Sikerült! Megcsináltuk! Megvédtük a magyarokat a józan észtől, az elfogadástól, a normális kommunikációtól, az alapvető emberi szeretettől! Újraindítottuk az uszítást, a gyűlöletet, a kirekesztést, a bántalmazást! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”

Az utolsó meg majd kapcsolja le a villanyt, de előtte ne felejtse el a műanyag lakatot rátenni a kapura, hogy nehogy a sok láthatatlan ellenség bármikor is bejöhessen. Bocsánat, de van, amikor már nekem is sok. És elég. Most nagyon.”

Kapcsolódó

 

magyar

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: ““Ha valakin meglátok maszkot, leköpöm” – Sikerült! Megcsináltuk! Megvédtük a magyarokat a józan észtől… – lehet az új kormány-szlogen

  • 2021.06.30 - 11:10
    Közvetlen hivatkozás

    És ez milyen igaz, ezt akarta ez a mocskos OV az emberekbe gyülöletet táplálni, aki nincs vele, ez az ember egy aljas mocskos beteges lény aki nem érdemli meg hogy egy levegőt szivjon a magyar emberekkel

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.