Mellár: az ellenzék jobban utálja egymást, mint a kormányt

Mellár Tamás szerint az ellenzéki pártok évtizedekre berendezkedtek az ellenzéki szerepre és csak egymás között versenyeznek, ki lesz az erősebb.

Vihar a biliben

A Párbeszédet a frakciómegszűnéstől megmentő korábbi fideszes, most független országgyűlési képviselő, erről a HírTV Egyenes c. műsorában beszélt. Úgy látja, az ellenzék sokkal jobban utálja egymást, mint a jelenlegi kormányt. Azt mondta, őt is próbálták meggyőzni arról, hogy belépésével ne segítse az MSZP-P pártszövetség frakcióját. Erről az ATV-n Hadházy Ákos, az LMP volt társelnöke azt mondta, nem próbálta rábeszélni, hogy lépjen be. Szerinte szomorú helyzet alakult ki a Párbeszéd körül, de ugyanez igaz a saját pártjára, vagy a Jobbikra is.

Mellár azt mondta:

Ellenzéki oldalról voltak olyan emberek, akiket láthatóan az az érdek mozgatott, jaj, nehogy már valamilyen együttműködés sikeredjen, vagy el lehessen indítani, hanem, hogy minél jobban széttagoltak lennénk és ez volt az, ami miatt elmondtam dolgokat, de itt nem a személyek az érdekesek, hanem az attitűd.

(Forrás: Hír TV)

Kapcsolódó:

Győzött a józan ész – Mellár Tamás megmenti a frakciót

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük