Kínos lehet állandóan együtt lenni olyannal, akinek szemmel láthatóan nem a pénz az istene, nem lehet bevenni a buliba, és még kínos meglepetéseket is okozhat, ha nagyon figyel, és kinyitja a száját.

  1. A zavaró tényező

 A Fidesz kommunikációs gépezete támadást indított egy zavaró tényező, Juhász Péter ellen. „Késve benyújtott vagyonnyilatkozata alapján rejtély, miből élt és gondoskodott eddig családjáról Juhász Péter. Az Együtt belvárosi politikusának a dokumentum szerint se foglalkozása, se jövedelme, se ingatlana, se ingósága, se megtakarítása nincsen, ellenben 250 ezer forintos pénzintézettel, illetve 5,5 millió forintos magánszemélyekkel szembeni tartozása van.” – olvasható egyik újságnak álcázott propagandafüzetükben

Mélyen együtt érzek a fideszes politikusokkal. Kínos lehet a nincstelen Juhász Péterrel együtt ülni a politika asztalánál olyanoknak, akiknek milliós karóráik és táskáik, harmincmilliós jachtjaik, százmilliós házaik és szállodáik vannak, akik milliós szállodaszámlákat és Rolling Stones koncerteket fizetnek ki zsebből, akik Kínos lehet állandóan együtt lenni olyannal, akinek szemmel láthatóan nem a pénz az istene, nem lehet bevenni a buliba, és még kínos meglepetéseket is okozhat, ha nagyon figyel, és kinyitja a száját.. Kínos lehet állandóan együtt lenni olyannal, akinek szemmel láthatóan nem a pénz az istene, nem lehet bevenni a buliba, és még kínos meglepetéseket is okozhat, ha nagyon figyel, és kinyitja a száját.

Annyira kínos, hogy még a karaktergyilkosság nagyágyúját is megpróbálják ellene bevetni. Csak arra nem gondoltak nagy viszketegségükben, hogy ez az ágyú fordítva is elsülhet. Mert senkinek nem az jut eszébe, hogy mit keres ez a csóró a politikában, hanem az, hogy pont azok beszélnek pénzről, akik nehezen tudnának elszámolni, ha a mentelmi bizottság nem védené őket.

(Galamus, december 02, 2014)

  1. Találós kérdés

Kitől származik az alábbi két vélemény az üzletek vasárnapi nyitvatartásáról?

Az egyik embert meglepte, hogy a KDNP újra felmelegítette a vasárnapi zárva tartást. Szerinte nem lenne bölcs dolog a korlátozás, amikor minden ötödik ember vasárnap vásárol. A másik ember közölte, hogy a kormány támogatja az üzletek vasárnapi nyitva tartásának korlátozására vonatkozó kezdeményezést.

 A megoldás: az első kijelentést Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter tette november 3-án, a másodikat ugyancsak ő egy nappal később, december 4-én.

Nem szeretnék a helyében lenni. Mit gondolhat magáról magányos perceiben, milyen ember is ő? Vagy nem is szokott ilyesmin gondolkodni, csak azon, hogy megéri-e jó pénzért eladni erkölcsi hulláját Orbán Viktornak? Ha egyszer a főnök csak az erkölcsi hullákra vevő!

(Galamus, december 6, 2014)

Kapcsolódó

Hézagmentesen maffia

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét