2019.04.23. Névnap: Béla

Melyik állatot látja meg először a képen? Válasza sokat elárul…… 0 455

allatok

A pszichológusok egyöntetű véleménye szerint minden ember személyisége összefüggésben van egy adott állattal. Hasznos, ha tisztában vagyunk ezzel, könnyebben megérthetjük reakcióinkat, érzéseinket. Ma egy tesztet hoztunk, nézzék a fotókat, elgondolkodtató!

1. Galamb

A galamb a béke, a remény és az egyesülés szimbóluma. A te lelked tiszta, mindenben a jót látod. Az embereket inspirálod és reményt adsz nekik. Az anyagi dolgok kevésbé érdekelnek. Szorosan kötődsz a családodhoz, mindig számíthatnak rád.


2. Pillangó

A pillangó a szépség és az öröm jelképe. Tudatában vagy annak a ténynek, hogy az élet rövid, ezért minden pillanatot megpróbálsz kihasználni. Nem szereted az unalmas, értelmetlen beszélgetéseket, te úgy véled, hogy a világ azért van, hogy az ember boldog legyen. Jólelkű ember vagy.

3. Sas

A sas a szabadságot jelképezi. Mindig a kalandot keresed és arra törekszel, hogy mindenben te légy az első, sikerekre vágysz. Büszke vagy, bátor és meglátod azt amit más nem vesz észre, ezért is érhetsz el kiemelkedő sikereket a munkádban. Az önállóságod és a bátorságod a jó embereket vonzza köréd.

4. Kutya

A kutya a hűség, az odaadás és a család jelképe. Amikor a szeretteid közül valakinek problémája van, megfeledkezel magadról. Boldogságot és örömöt adsz a körülötted lévőknek. A te társaságodban az emberek nyugodtnak érzik magukat és biztonságban vannak.

5. Farkas

A farkas a személyes világodat tükrözi. Erről az állatról sokan a magányra asszociálnak, mégis falkában él. Ha ezt az állatot láttad meg legelőször, a családod mindig számíthat rád, de rajtuk kívül nem igazán érdekelnek mások. Nem foglalkozol a külvilággal. Szereted önmagad és vigyázol magadra, a lelked egy borítékba zárt bölcsesség és tisztaság, nagyon elragadó, ezért odaadó törődést igényel, szeretetre vágysz.


6. Imádkozó sáska

Az imádkozó sáska sok kultúrában szentnek számít. A karaktered szerint magányos vagy mégis jól érzed magad. Jobban szeretsz tanulni, mint beszélni. A világi beszélgetések lidércnyomásnak tűnnek számodra. Okos és figyelmes vagy, ha szükséges remekül vezeted az embereket.

Forrás: ketkes.com

Cigány horoszkóp: nézze meg, mi születési dátuma alapján a roma szimbóluma, megmutatja milyen élet vár Önre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − három =

Legfrissebb cikkeink

Kisorsolta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén, hogy a május 26-i európai parlamenti (EP-) választáson a pártok listái milyen …

Orbán és Sargentini

Mindenhová delegált álhírszerzőink jelentése szerint Orbanisztán fejedelme két legyet akart ütni egy csapásra. Titokban még jobban eltávolodni az Európai Néppárttól …

Paks

Jávor Benedek, az MSZP-Párbeszéd EP-képviselőjelöltje úgy véli, hogy a magyar kormány 2014-ben törvénysértő módon kötötte meg a paksi atomerőmű bővítéséről …

A Napszállta című filmjéért Nemes Jeles László vehette át a legjobb rendezőnek járó díjat a Pekingi Nemzetközi Filmfesztiválon – közölte …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Melyik állatot látja meg először a képen? Válasza sokat elárul......!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/melyik-allatot-latja-meg-eloszor-a-kepen-valasza-sokat-elarul/