Melyik sport illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

A csillagjegyed nem csak abban segít eligazodni, kivel alkotsz jó párost, milyen területen lehetsz igazán sikeres, de abban is, milyen sportot érdemes választanod, hogy fizikailag is kiteljesedj.

Számos előnye van annak, ha sportolsz

Mind az elméd, mind a tested számára fontos, hogy jó fizikai állapotban legyél, de elengedhetetlen, hogy azt a sportot válaszd, ami összhangban van az érdeklődéseddel és a fizikumoddal, amiben maximálisan jól tudod érezni magad. A csillagjegyed most elárulja, mi illik hozzád a legjobban.

1. Kos (03. 21-04. 20.)

Igazi Kosként mindig mozgásban vagy. Szükséged van sebességre és az adrenalinra. A síelés, a rögbi, a boksz, a kerékpározás vagy a tenisz remek választás számodra. Utálsz veszíteni, így a versenyeken mindent megteszel azért, hogy te kerülj ki győztesként.

2. Bika (04. 21-05. 20.)

Nem bírod a sebességet, a veszélyt, az erőszakosságot, sőt magát a versenyt sem, azonban a Bikák nagyon jók a csapatsportokban. Olyan nyugodt tevékenységek is illenek hozzád, mint a golf és a túrázás.

3. Ikrek (05. 21-06. 21.)

Inkább stimulálod az idegsejtjeid, mintsem az izmaid, de ha sportolsz, akkor gyakran váltogatod a különböző mozgásformákat. Olyan sportokat kedvelsz, amiknek a készségét előbb alaposan el kell sajátítani: asztalitenisz, squash, tánc vagy futás.

4. Rák (06. 22-07. 22.)

Leginkább otthon szeretsz tevékenykedni. Szereted a lakást dekorálni, rendbe tenni a kertet, megjavítani a régi bútorokat, ezáltal szebbé tenni az otthonod. Amikor nem otthon vagy, vonz minden, ami a vízhez kapcsolódik: séta a tóparton, úszás vagy éppen szörf.

Csoportos edzés | Aktív Budapest

5. Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Tökéletes fizikai adottságokkal és túlcsorduló energiával vagy megajándékozva, így valódi sporteredményeket tudsz produkálni attól a pillanattól, hogy rászánod magad. Futás, lovaglás, mind fantasztikus választás.

6. Szűz (08. 24-09. 23.)

Inkább a szellemi, mintsem a fizikai sportokat kedveled. A sakk, a bridzs vagy a dámajáték biztosan örömet okoz majd. Természetesen a mozgás is nagyon fontos, a kézilabda például kitűnő választás a számodra.

7. Mérleg (09. 24-10. 23.)

Nem szeretsz nagy erőfeszítéseket tenni, ami a mozgást illeti, az egyetlen motivációd az, hogy jó formában maradj. A tánc (például a balett), a korcsolyázás, a tenisz vagy a szinkronúszás a te sportod.

8. Skorpió (10. 24-11. 22.)

A mozgás egyike a kedvenc szabadidős tevékenységeidnek, bámulatos akaraterőd pedig a versenytársaid számára is példaértékű lehet. Szeretsz versenyezni, különösen olyan sportágakban, amik nagyfokú erőt és kitartást igényelnek. A maratoni futástól sem riadsz vissza. Szereted a kalandos sportokat, így a rafting, a hegymászás a te sportod.

Közösségi futóedzés | Aktív Budapest

sport

9. Nyilas (11. 23-12. 21.)

Nagyon aktív vagy, így számos tevékenység van, amit szívesen végzel. Szeretsz mozgásban lenni, és nem hátráltat az sem, ha csapatban játszol. Kosárlabda, lovas spotok, labdarúgás vagy kerékpározás lehet számodra az ideális választás.

10. Bak (12. 22-01. 20.)

Inkább elszigeteled magad, hogy új dolgokat olvass és tanulj, így nem igazán hoznak lázba a sportok. Ha mégis rászánod magad, olyat választasz, ami erős koncentrációt igényel: golf, íjászat, sziklamászás, síelés vagy kocogás.

11. Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Nem szeretsz zárt terekben sportolni, inkább mész a szabadba, hogy mozogj. A kocogás, a túrázás és a sárkányrepülés jó kikapcsolódást nyújt majd, és még az egészségednek is jót teszel vele.

12. Halak (02. 20-03. 20.)

Szereted, ha békesség uralkodik körülötted, így nem igazán vágysz arra, hogy sportolj. Ha mégis erre kerül a sor, válaszd az úszást vagy a vitorlázást, de a lovaglás is a te sportod lehet.

Forrás: Glamour.hu

Nyilasnak egy klassz párna, az Oroszlánnak sok kényeztetés… – Ez hiányzik a hálószobádból a csillagjegyed szerint!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük