Melyiken akad meg a szeme? Nézze meg, mit takar a választása!

Ez nem a töprengős, mélyen szántó válaszadás ideje. Higgyen a szemének, a szívének és olvassa el, mit árul el a választása. Tanulságos pár percet tölthet csak magáért magával! Lássuk: Madár, madár után!

1. Madár

Megértő és türelmes személyiség vagy. Önzetlenséged mindenkit elbűvöl. Mindig lehet rád számítani, ha szükség van rád, te mindig a szeretteid mellett állsz. Mindenkiben a jót látod, nem hagyod, hogy a gondok, vagy a negatív emberek elkeserítsenek. Dolgos ember vagy, aki tudja, hogy mindenért meg kell küzdenie.

2. Madár

Igazán különleges egyéniség vagy, ezért sokan nem értenek meg. Mindenről van véleményed és ezt ki is mondod. Barátságos ember vagy, de nem szívesen engedsz magadhoz közel senkit, mert már sokszor megtapasztaltad az emberek rossz oldalát. A család jelenti számodra a mindenséget, értük dolgozol minden nap, de néha úgy érzed, nem becsülik eléggé tetteidet. Ne csüggedj, te csodálatos ember vagy, aki még tudja mit jelentenek a valódi értékek.

3. Madár

Nem könnyű téged felbosszantani, nem törődsz mások véleményével. Kerülöd a konfliktusokat, nyugodt és vidám életre vágysz, de nem tűröd, hogy a családod bántsák. Olyan vagy mint egy anyatigris, a szeretteid mindig megvéded. Számodra a legfontosabb, hogy megteremtsd a békés és nyugodt hangulatot. Az otthon békéje jelenti számodra a valódi felüdülést.

4. Madár

Nyitott és vidám ember vagy, de néha úgy érzed, hogy az emberek kihasználnak. Ne csüggedj, nem benned van a hiba. Túlságosan jólelkű ember vagy, nehezen fogadod el, hogy nem minden ember ilyen. A legnehezebb feladat számodra, hogy elfogadd az emberek rossz oldalát is. Megpróbálod mindenben a jót látni és úgy élni az életed, hogy senkit se bánts.

Ha van kedve, szívesen várjuk beszámolóját arról, mennyire érzi találónak választása eredményét a szerkesztoseg@varosikurir.hu címen.

(forrás: bidista.com)

Kapcsolódó

http://varosikurir.hu/ha-megmondod-mikor-megmondom-miben-csillagjegye-hatarozza-meg-erossegeit/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük