Ön szerint melyikük a gyerek édesanyja? – Önismereti teszt

Az önismereti tesztek nagy segítségünkre lehetnek abban, hogy jobban megismerjük magunkat. Alább  egy különleges önismereti teszt következik, amely sok mindent elárul az életmódjáról és arról, hogyan viszonyul a világhoz.

Jobb, vagy bal?

Nézze meg a képet, két hölgyet lát rajta, akik egymással szemben ülnek. A földön egy gyerek játszik. A kérdés, melyik lehet a gyermek édesanyja? Nézze meg alaposan, gondolkodjon, amíg szükséges, majd válassza ki, melyikre szavaz.

Ha a jobboldali hölgyet választotta….

Úgy tűnik, hogy helytelenül választott, ahogy átlagosan az emberek 70%-a, mikor megpillantja ezt a képet. Ez azonban nem gond, mert a választásából sok mindent megtudhat önmagáról. Kedves és kreatív személyiség, aki nagyon inspirált. Szívesen meghallgat másokat és jó ötletekkel segíti a családját, barátait. Nagyon érzékeny ember, de ettől függetlenül a legtöbb esetben éretten viselkedik.

Ha a baloldali hölgyet választotta…..

Gratulálunk, Ön nagyon intuitív! Csak az emberek 30%-a dönt így, amikor meglátja a képet. A választása azt jelzi, hogy nagyon erős személyiség, aki mindig a legjobb megoldást keresi és minden helyzetben kiáll a véleménye mellett. Nem fél a jövő kihívásaitól, megpróbálja mindig, minden helyzetben a jót látni. Átgondolja a dolgokat, mielőtt döntéseket hozna. Tisztában van a személyisége pozitív és negatív oldalával egyaránt. Nagyon kedves ember, ezért is rajong Önért a családja.

A helyes válasz

A jobb oldalon ülő hölgy sokkal nyugodtabb, a lábait relaxáltan előrenyújtja, a kezeivel pedig azt sugallja, hogy nem érintett az adott helyzetben. A gyermek a baloldali hölggyel szemben ül. A gyermekek mindig megpróbálnak az édesanyjuk közelében lenni, úgy ülnek, hogy mindig lássák őt, mert az megnyugtató.

Forrás

Szeretné tudni, hány éves az agya? Itt az alkalom!

Jó megfigyelő? Hány számot lát a képen? A legtöbben csak 3-at vesznek észre, pedig ennél több van!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük