Men in Black rajongók, figyelem! Készül az átfazonírozott folytatás

Készül a Men in Black újabb folytatása. A történetet és a csapatot újra szabják. Újra jönnek a sötét zsaruk, aki ugyanolyan elszántsággal védik meg a földet, mint jó hírű elődeik.

Búcsú J. és K. ügynöktől

Rajta van a nagy pecsét, készül a világsikerű Men in Black újabb folytatása. Az egész sztorit átszabják és újragondolják, mert a Sony stúdió szeretne egy tervezhető és nem esetleges sorozattal előállni.

Az újra szabott filmben nem jut hely a két Oscar-díjas kedvencnek – az ezekben a hetekben éppen  hazánkban forgató – Will Smithnek és a néhány barátja szerint is egyre nehezebb természetű,Tommy Lee Jonesnak. A Variety amerikai filmszaklap forrása megerősítette, hogy két újabb kedvenc, a fiatal Chris Hemsworth és a legendás Liam Neeson is csatlakozik a csapathoz.

menin
Üdv a fedélzeten

A rendezői székben sem akárki ül majd, hiszen a hírek szerint a stúdiónak sikerült megnyerni F. Gary Grayt, aki többek között olyan filmek karmestere volt, mint például az Olasz meló, vagy a Halálos iramban széria nyolcadik része.

F. Gary Gray
A rendező és Vin Diesel a Halálos iramban 8. forgatásán

Kiszivárgott, hogy a Sony stúdiónak sikerült két igazi sikerkovácsot, Matt Holloway-t és Art Marcum-t megnyernie a forgatókönyv megírására.

Ezek szerint tehát minden készen áll egy újabb sikeres Men in Black széria indításához.

(Forrás: Variety magazin)

Ez is Hollywood!

Bruce Willis lánya, a meztelen királynő (Felnőtt tartalom!)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük