Menczer Tamás aljassága

Az államtitkár fideszes interpellációra „válaszolt”. Szövege – én csak az elejét hallgattam – nem tűnt föl senkinek, legalábbis csendben végighallgatták.

Pedig az a „válasz” megint határátlépésnek tűnt – valami olyasminek, amihez hasonlót egy perccel korábban talán még senki sem tudott volna elképzelni. Mert migráció dolgában sok mindent hallottunk, azt is, hogy „ide nem teszi be a lábát egy se”, de Menczer – demonstrálva, az aljasság milyen mély bugyraiba jutott az Orbán-„kormány” – valami egészen új „magyarázatot” adott az egész jelenségre.

Szó szerint nem, csak tartalmilag tudom idézni.

2015-ben, azokon a helyeken, ahonnan a migránsok jöttek, az összegyűlt emberek egyszerre ránéztek az órájukra, látták, 4 óra van: ideje indulni Európába. E mögött persze nem volt semmilyen Soros-munka, hasonló – legalábbis ezt állítják a migráció szervezői [migránssimogatók]…

Nehéz erre mit mondani – képek jutnak eszembe… Nem akarok nagyon hatásvadász lenni.

Amikor azok az emberek elindultak, háborús övezetből indultak el. Olyan helyekről, ahol nem lehetett élni. Bármit gondolunk is a menekültekről, ezt senki sem tagadhatja.

Menczer elképesztő aljassága nem kisiklás: pontosan megmutatja, milyen mélységekbe züllött a jelenlegi „kormány”. A menczeri szint a „kormánypárti” internetes kommentek legaljának szintje.

Az öncélú és hivalkodó gonoszság szintje.

De az a szint sajnálatos módon nagyrészt jellemzi a mai magyar állapotokat. Általában is, hiszen nem fogadta a „parlamentben” sem általános fölháborodás.

Az a nyomorult cinizmus, amely Menczer válaszából sütött, sőt, ütött, nem tűnt föl igazából senkinek.

Ez is Ő

Menczer Tamás: menekültlejárató történeteket veszek…!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük