Mennyire tudsz koncentrálni? – Aki keres, az talál! 0 347

teszteljuk

Egy érdekes feladványt hozunk ez alkalommal olvasóinknak, melyben a lényeg azon van, mennyire képes valaki megfigyelni az emberi testbeszédet! Ma a nőkkel kapcsolatban „öntünk tiszta vizet a pohárba”! Próbáld meg te is megtalálni a csalót a fenti képen! Most gyorsan letesztelheted az intuícióidat és a testbeszéddel kapcsolatos ismereteidet!

Keressük a csalót, mi segítünk!

Az első hölgy
Nem valószínű, hogy ez a hölgy fog hazudni neked. A nyílt tenyérrel végzett gesztus arra utal, hogy őszinte. Bár egyes képzett csalók szándékosan használhatják, feltételezhetjük, hogy ezúttal nem erről van szó.

A második hölgy
Ez a szépség viszont már nagyon gyanús. Nézd csak meg jobban: megdörzsöli a fülét, és ez jelzi a megtévesztéshez való készséget, vagy legalábbis, hogy ezt tervezi. Talán megpróbál becsapni téged!

A harmadik hölgy
Ezt a hölgyet nagyon érdekli a beszélgetés. Figyelmesen hallgatja és kritikusan értékeli, ami elhangzott. Ezt azzal a gesztussal jelzi, amikor a kezével az állát „támasztja”. Ez alkalommal biztosan nem minket szeretne megtéveszteni!

A negyedik hölgy
Nos, ebben az esetben erősen élhetünk a gyanúval, hogy csalással próbálkoznak ellenünk! A testbeszédet ismerők tudják, hogy amikor a kéz elfedi a szájat, az az ember szeretne elrejteni valamit, vagy hazudik.


Szóval megtaláltuk, amit kerestünk. Igen, nem egy csalóval van dolgunk, hanem mindjárt kettővel! Ezek pedig az első és a negyedik hölgy. Na, és te? Te is ezekre tippeltél? Írd meg nekünk a komment rovatban!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

orban

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Az utolsó percig lehet bízni a miniszterelnökben, nem adja alább, folyamatosan gondoskodik az …

szavazas

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán vasárnap 15 óráig a szavazásra jogosultak …

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn És lőn, megszületett a Minden Idők Legbénább Kormánykamuja (rövidítve: MILK), ami olyan ciki, …

ujhelyi

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Piros lapot kell mutatni Orbán rendszerének – buzdított szavazásra Ujhelyi István, az MSZP-Párbeszéd …

Pin It on Pinterest