Egy érdekes feladványt hozunk ez alkalommal olvasóinknak, melyben a lényeg azon van, mennyire képes valaki megfigyelni az emberi testbeszédet! Ma a nőkkel kapcsolatban „öntünk tiszta vizet a pohárba”! Próbáld meg te is megtalálni a csalót a fenti képen! Most gyorsan letesztelheted az intuícióidat és a testbeszéddel kapcsolatos ismereteidet!


Keressük a csalót, mi segítünk!

Az első hölgy
Nem valószínű, hogy ez a hölgy fog hazudni neked. A nyílt tenyérrel végzett gesztus arra utal, hogy őszinte. Bár egyes képzett csalók szándékosan használhatják, feltételezhetjük, hogy ezúttal nem erről van szó.

A második hölgy
Ez a szépség viszont már nagyon gyanús. Nézd csak meg jobban: megdörzsöli a fülét, és ez jelzi a megtévesztéshez való készséget, vagy legalábbis, hogy ezt tervezi. Talán megpróbál becsapni téged!

A harmadik hölgy
Ezt a hölgyet nagyon érdekli a beszélgetés. Figyelmesen hallgatja és kritikusan értékeli, ami elhangzott. Ezt azzal a gesztussal jelzi, amikor a kezével az állát „támasztja”. Ez alkalommal biztosan nem minket szeretne megtéveszteni!

A negyedik hölgy
Nos, ebben az esetben erősen élhetünk a gyanúval, hogy csalással próbálkoznak ellenünk! A testbeszédet ismerők tudják, hogy amikor a kéz elfedi a szájat, az az ember szeretne elrejteni valamit, vagy hazudik.


Szóval megtaláltuk, amit kerestünk. Igen, nem egy csalóval van dolgunk, hanem mindjárt kettővel! Ezek pedig az első és a negyedik hölgy. Na, és te? Te is ezekre tippeltél? Írd meg nekünk a komment rovatban!

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét