Mennyit ér a kormánypárti polgár, ha ellenzéki vezetésű városban lakik? - Városi Kurír

Sorting by

×

Mennyit ér a kormánypárti polgár, ha ellenzéki vezetésű városban lakik?

Ne keressünk logikát ott, ahol nincsen! A mindent is vezénylő “tábornok” másfél hete azt mondta, hogy (idézem): ha néhány százezer vakcina leesik egy teherautóról, ott kell lennie egy magyar portyázónak, aki azt elkapja”.

Hirdetés

És a fenti kép tanulsága szerint Sára Botond, fővárosi kormánymegbízott elkapta. Egyébként úgy tűnik, mintha a képet Tarr Béla “rendezte” volna a bajai főtéren. De nem!

Eddig rendben is lennénk

Hiszen a kormány megbízottja képviseli a végrehajtó hatalmat, feladata lenne a térségéhez tartozó települések segítése, ám ezek a kormánymegbízottak, pontosabban Kormányhivatal vezetők olyanok, mint a reciprok úttörők, ahol tudnak belekötnek az ellenzéki vezetésű városokba.

A legnagyobb feladat és falat természetesen Budapest ellehetetlenítése. A kormány az éj leple és a “rendkívüli veszélyhelyzet” örve alatt szorgosan hozza azokat a rendeleteket, amelyek egytől-egyig pénzt vesznek el, ki az “ellenzéki városok” zsebéből. Nem véletlen az idézőjel, hiszen bár valóban a kormány ellenzéke nyert sok településen a 2019-es önkormányzati választásokon, mégis a kormány mindenki kormánya kellene, hogy legyen.

Nem lehetne különbséget tenni kormánypárti és ellenzéki vezetésű város polgárai között

Egyébként halkan súgom meg, ez ellen éppen az ezekben a városokban élő és amúgy a Fideszre szavazó polgároknak kellene hangosan felszólalniuk. Hiszen az “ő kormányuk” őket is indexre teszi, pontosabban a már ismertetett módon másodrangú polgárokká degradálja őket.

Rejtélyes módon mégsem kapják fel a fejüket a fideszes szavazók sem a Józsefvárosban, sem Miskolcon, sem Pécsen, sem Dunaújvárosban, sem Tatabányán, sem Egerben, sem Érden, sem Hódmezővásárhelyen, sem Salgótarjánban, sem Szombathelyen, de még Szegeden sem.

Merthogy az ezekben a városokban élő, amúgy kormánypárti szavazók éppen az általuk támogatott kormány intézkedéseit “szívják meg.” Ja, közben meg a kormánypárti propaganda minden ellenzéki vezetésű városban a polgármesterekre próbálja meg ráverni a balhét. A Klubrádiót sem véletlenül hallgattatták el, majd Szijjártó külügyér belehazudta a román Digi24 kamerájába, hogy Magyarországon sosem látott sajtószabadság van. A riporternő Cristina Cileacu már csak jólneveltségből sem röhögte el magát. Hogyisne, még a végén újra kellett volna forgatni ezt a részt

Állítólag, hamarosan jön a CITY

Az sem véletlen, hogy a kormányzópárt kinyitott egy újabb pénzcsapot vagy feneketlen bugyellárist, és éppen ezekben az ellenzéki vezetésű városokban indítanak ingyenes újságot Joseph Pulitzer és William Randolph Hearts nagyobb dicsőségére…

 

Daniel Asor

 

Asor rabbi

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.