Menő dolgok ígérete 2023-ra – Csak nekik

A következő évben csak 3 olyan csillagjegy kegy akiknek kizárólag menő dolgokat ígérnek a csillagok. Nekik is vigyázniuk kell azonban, mert az univerzum figyel és ha év közben kiderül, hogy érdemtelenek a sok jóra amit kapnak, egyetlen mozdulattal kirántják alóluk a szőnyeget.

Bika

2023-ban minden különösebb fújtatás, erőszakos törtetés nélkül, akárcsak egy versenyparipa úgy száguld be minden célba. Versenytársai tehetettlenek lesz önnel szemben, így előbb utóbb mindenki belátja, hogy önnek csak a hátát láthatja. Kivéve azt az egyet akit a magánéletében maga mellé emel. Hajrá!

De addig még itt az Ó év!

Szűz

Sokszor elátkozott túlzott precizitása, ami olykor megakadályozza abban, hogy igazán teljesítsen, ebben az évben sikerre viszi, valóban csak menő dolgok történek Ön körül. Valahogy senki sem érzi feleslegesen hezitálónak éppen ellenkezőleg megfontoltsága tiszteletet ébreszt partnereiben. Az sem mellékes, hogy amint rendeződik munkahelyi környezete, otthon is mintha elfújnák az utóbbi időben a feje felett gyülekező sötét felhőket. Ne éljen vissza a helyzetével becsülje meg ezt a ritka állapotot.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse