Mentve Magyarország, ugye bátrak? Ez is a homoszexualitást a pedofíliával összemosó törvény hozadéka: le kellett takarni a Barátok Közt búcsúplakátját

Végre minden rendben lesz Magyarországon! Nem láthatja hazafelé menet a kislurkó, hogy egy naponta futó sorozat -amit otthon nyugodtan megnéznek a papával-mamával- lezárását olyan plakát hirdet, amin egynemű pár mondja ki a boldogító igent. Azt továbbra is nézheti, ahogy Sorost, Gyurcsányt és a többi ellenzékit alázza a kormánypárt!

Brávó, ez igen!

“Vegyük tudomásul, hogy ki kit akar szeretni, az mindenki magánügye. Az pedig az aktuális törvényhozó hatalom kiváltsága, hogy a pedofilokat miként kívánja szankcionálni. De ne mossuk össze a pedofiliát a szexuális mássággal! Az új szabályozás ráadásul kőkemény cenzúrát jelent, mert bármilyen homoszexuális vonatkozású információt – legyen szó akár a Budapest Pride-ról – közzétenni csaknem lehetetlenné válik” – írta le véleményét a homoszexualitást a pedofíliával összemosó törvényről Dr. Magyar György.

Az RTL Klub jogkövető magatartása

A népszerű sorozattól búcsúzó RTL Klub nagykörúti villamosmegállókban kihelyezett plakátjain korábban egy melegházasságot ábrázoló kép volt – írja a 24.hu.

A posztereket Barátok Közt búcsúkampányának részeként tették ki, a fotón a sorozatban látott melegházasságot jelenítették meg.

A június 15-én elfogadott, a melegeket is érintő pedofilellenes törvény azonban július 8-tól megtiltja, hogy népszerűsítsék a homoszexualitást 18 éven aluliak számára. Mivel a plakátokat fiatalkorúak is láthatják, az RTL Klub jogkövető magatartással lecserélte a fotót egy feliratra, amely megmagyarázza a lépésüket. A plakátok tetején a következő szöveg olvasható:

„Mindig emlékezni fogunk, hogy a család az család. 2018.”

A szövegben azt írják, a törvény értelmében

“a Barátok közt hirdetésen megjelenő, egy 2018-as epizód jelenetét ábrázoló kép már nem kerülhet bemutatásra, mert homoszexualitást jelenít meg és a hirdetés 18 éven aluliak számára is elérhető ezen a helyen”.

Az RTL Magyarország számára kiemelt fontosságú a családok és a gyermekek védelme, nemcsak műsoraiban, de a társadalmi szerepvállalásában is. Azt is valljuk, hogy fontos európai érték a sokszínűség és a tolerancia. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink közössége sokszínű, ahogy a társadalom is. Ezért aggasztónak tartjuk, hogy a törvény súlyosan sérti a szólásszabadságot és hátrányosan érinti a társadalom nem heteroszexuális tagjait” – áll a kitakaráson a 24.hu által közölt fotók szerint.

A dátum arra utal, hogy abban az évben történt a sorozatban a melegházasság

A képet letakaró írásban azt is leírják,

aggasztónak tartják, hogy a törvény súlyosan sérti a szólásszabadságot, és hátrányosan érinti a társadalom nem heteroszexuális tagjait.

A 23 éven át futó sorozat forgatását már befejezték, az utolsó epizód jövő hét szombaton kerül adásba.

Fotó: RTL Klub

 

magyarország

 

Egy hozzászólás itt: “Mentve Magyarország, ugye bátrak? Ez is a homoszexualitást a pedofíliával összemosó törvény hozadéka: le kellett takarni a Barátok Közt búcsúplakátját

  • 2021.07.08 - 07:27
    Közvetlen hivatkozás

    A fidesz, és az idióta, elmebeteg törvényük mindennek a legalja. A világ szerint is. Nem kéne már ennek a maffia-bandának elgondolkodnia, hogy velük van a baj, és nem a világgal? Azaz, az autópályán ők mennek szembe

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük