Merre bóklásznak Péterfalvi Attila gondolatai?

A magyar köztársaság adatvédelmi biztosa minapjában kemény állásfoglalást tett közzé. Péterfalvi Attila közleményében ítélte el azokat az ellenzéki képviselőket, akik lefotózták az MTVA székházában az őket vegzáló fegyveres biztonságiakat. Most egy diáklány személyiségi jogait kellene ugyanilyen elánnal védeni, de kezdetben mély hallgatásba burkolózott, majd kicsit össze-vissza beszélt a kormány embere.

 Megaszonta…

Péterfalvi Attila elmondta, az ellenzéki képviselők székházból történő internetes közvetítései miatt a visszaélés személyes adattal bűncselekmény merülhet fel, ami a jogellenes adatkezelésnek egy büntetőjogi aspektusa. (MTI)

Az adatvédelmi hatóság vezetője mindig harcra kész, ha a kormány, illetve ahhoz közelálló szervezet, vagy személy cselekedetét kell magyarázni. Akkor sem rest, ha jogi alap kell a közelállók viselkedésének magyarázatához.

Kormánypárti célkeresztben

Most azonban nagy gondban lehet, hiszen a teljes kormánymédia dühödt vadállatként rontott egy 17 kislányra. Nagy Blanka személyiségi jogait lábbal tiporják. mindezt teszik azért, mert a kiskunfélegyházi lány egy tüntetés hevében trágár szavakat használt a szentháromságukkal szemben.

Egyből előkerültek a felnőttek esetében már megszokott lejáratási technikák. Jött a valós és kitalált információk keveréke, jelen esetben a gyerek tanulmányi eredményéről és arról, hogy mennyit hiányzott az ide iskolaévben.

A kormány fő kútmérgezője, aki éppen ma bukott el egy pert Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel szemben, méghozzá hasonló okból, vagyis a mocskos szája miatt, szintén nekiment Blankának,  így minősítette egy diáklányt:

„Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya, ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves!”

A folytatásban: Hová tűnt Péterfalvi Attila?

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük