Sorting by

×

Merre tovább?- A horoszkóp most bemutatja azt az 5 csillagjegyet amelynek szülöttei még önmagukon se képesek eligazodni

Eligazodni a világban egyáltalán nem egyszerű, még azoknak sem akik legalább önmagukkal tisztában vannak, hát még azoknak akiről ez a horoszkóp szól, akik még önmaguk “labirintusában” is sokszor tévednek el.

Ikrek

A személyiségének esszenciális eleme, hogy szinte mindig ellentmondásokba ütközik. Ő az, aki meglehetősen gyakran zavarodik össze saját magán, és könnyen zavarja össze a környezetét is. Amikor magabiztosnak tűnik, valahogy ez a magabiztosság mégis egyik pillanatról a másikra megváltozhat nála- leplezi le a horoszkóp.

Mérleg

Sokan gondolják, mennyire kiegyensúlyozott és magabiztos típus, pedig valójában állandóan meginog. Az álláspontját hajlamos hirtelen megváltoztatni anélkül, hogy bárki észrevenné. Szerelmi ügyekben érvényes rá ez a viselkedés leginkább.

 

Vízöntő

Bámulatos lélek, ugyanakkor hajlamos lehet rengeteg dolgot megígérni, aminek aztán a felét sem tartja be. Ezért nem csak kiigazodni nehéz rajta, de megbízni sem érdemes benne. Szokása belelkesíteni a környezetét, aztán mire mindenkit lázba hozott, az ő agya már régen más dolgokon pörög, a horoszkóp szerint.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.