Kerítésen innenKiemelt hírek

Mert adni jó! – Ételosztás “kéretlenül” Debrecenben

Mert adni jó! - Ételosztás "kéretlenül" Debrecenben

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete ismét megtartja szokásos ingyenes ételosztását Debrecenben, a hónap utolsó vasárnapján. Vendégségbe hívják a nehéz sorsú felebarátaikat 2021.november 28.-án (vasárnap) 11:00-12:00 óra között Debrecenben, a Petőfi térre.

150 fő részére tudunk meleg ételt biztosítani

A menü, a korábbi kérésnek megfelelően

töltött káposzta lesz, friss kenyérrel.

(A fotók a legutóbbi ételosztáson készültek)

Minden adományt az ételosztásra örömmel fogadnak. A járványügyi szabályok alapján előre kidobozolt ételt biztosítanak. Helyszíni fogyasztásra nincs lehetőség.

A járványhelyzet miatt indokolt egymás egészségére vigyázni, ezért kérik mindenkitől, hogy maszkot viseljen, és a 1,5 méter távolságot is kérik betartani. Kézfertőtlenítési lehetőséget a helyszínen biztosítanak!

“Tudjuk, nem sok, amit adni tudunk, de mindezt jó szívvel tesszük!

Szeretnénk, ha többen is mellénk állnának: nem szelfit készíteni, hanem kétkezi munkát végezni a magyar társadalom legelesettebbjei érdekében. Mert adni jó. Itt a mi térségünkben is sok ezren várják a segítő kezet, az emberi szót, szeretnének emberhez méltó életet élni.

Hívunk mindenkit, aki segíteni szeretne, két kézzel, természetbeni adománnyal, vagy anyagi támogatással

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

-írták portálunkhoz eljuttatott közleményükben.

 

Mert adni jó! - Ételosztás "kéretlenül" Debrecenben

About Author

Szólj hozzá!