Mert aki a virágot csípi…. Kormányszóvivő a tulipánföldön – Kinyílott a tulipán – megírom?

Üdítő látvány Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, amint nem Gulyás miniszter famulusaként feszeng a Kormányinfó színpadán, hanem egy békés virágoskert közepén guggolva szemezget a tulipánok között.

Az emberarcú közszolga a “háború” közepén…..

“Szentkirályi (volt Szalay-Bobrovniczky) Alexandra kormányszóvivő tulipánt szed a tulipánok ültetésével és értékesítésével foglalkozó TulipGarden kertészetében a Somogy megyei Szőlősgyörökön 2020. április 21-én. A helyszínen tartott sajtótájékoztatón Nagy István agrárminiszter virágvásárlására biztatta a lakosságot. A miniszter közlése szerint ezzel számos munkahely megmenthető, a környezet pedig otthonosabbá varázsolható a koronavírus-járvány idején. MTI/Varga György”

Szájmaszkkal a virágboltok felé félúton…..

A következő képen maga Nagy István agrárminiszter és a tulajdonos, Mátrai Zoltán is csatlakozott Szentkirályihoz -szigorúan maszk és egymástól való távolságtartás-mentesen- ajánlják a szépre vágyó karanténlakóknak, hogy “vegye-vigye!”.

“Nagy István agrárminiszter nyilatkozik a sajtónak Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Mátrai Zoltán társtulajdonos társaságában a tulipánok ültetésével és értékesítésével foglalkozó TulipGarden kertészetében a Somogy megyei Szőlősgyörökön 2020. április 21-én. Az agrárminiszter virágvásárlására bíztatta a lakosságot. Közlése szerint ezzel számos munkahely megmenthető, a környezet pedig otthonosabbá varázsolható a koronavírus-járvány idején. MTI/Varga György”

Virágos szép napot mindenkinek!

Egy hozzászólás itt: “Mert aki a virágot csípi…. Kormányszóvivő a tulipánföldön – Kinyílott a tulipán – megírom?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük