Mese a kék plakátokkal körbekerített országról …..

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy szegény unió, ahol a melós az elvégzett munkája után olyan bért kapott, amit megérdemelt. Telt is abból a szegény melósnak házra, kocsira, gyerekei iskoláztatására, normális egészségügyi ellátásra, évente több nyaralásra.

A nagy hegyek között volt egy kis ország

nagy kék szar plakátokkal körbekerítve, ahol minden jobban teljesített, és folyamatosan kisvasút folymatosan erősödött. Na itt aztán a melós igazán jól volt tartva. Egykulcsos adóval nyomták le a fizetését, de az attól még naponta bejárt dolgozni és morogva szidta a qrva uniót. Nem tudott elég pénzt összegyűjteni a gyerekei iskoláztatására, mert elvették a cafetériáját. Ha beteg volt, vitt magával gyógyszert, orvost nővért élelmet a kórházba, és Gyurcsányt hibáztatta ezért. Még a nyugdíját is ellopták, de boldog volt, mert kerítés védte a segélyét a gaz migránsoktól.

Dehogy ment ki pár száz ezernél több abba a rossz unióba,

aki meg csak tolta a pénzt a gázszerelőnek, a szivaros vén f@sznak, meg a többi havernak, ebbe a stadionokkal ölelt kis országba, ahol a miniszterelnök egy tolvaj gazember, de kevesen szeretve mindig megválasztják.

Nevezett Mészáros Lőrinc, mangalica- és bankkisiparos, erős felindulásból, ma éppen a TV2-őt vette meg

Történt egyszer, hogy ebben a kis országban, ahol már nagyon lopták az unió pénzét, egyszer csak elfogyott a képzelt ellenség. Már alig volt ki ellen harcolni, a melós meg kezdte érezni, őt bizony itt hülyének nézik, és úgy is bánnak vele. Már sehol nem volt egy migráns, Soros György is öreg lett, hát kellet egy új ellenség, aki ellen vezetheti népét a zsebre baszott kezű kis geci.

Nagy kék szar plakátok jelentek meg szerte az országban,

miközben a miniszterelnök a Várba költözött százmilliós tapéták közé, hogy az unió megtámadta az alacsony magyar béreket, és ezzel akarja elvenni a közmunkás megélhetését az egykulcsos adó veszteseitől. Azok meg csak néztek, és buzgón bólogattak a megoldásra.

Orbán Viktor januárban a várba költözik

Csökkentse az unió a saját melósai bérét

a magyarok nagy vezérének a vezetésével, és akkor majd minden fasza lesz a világon. Nem akarnak akkor majd a magyarok a több bérért, jobb munkafeltételekért küzdeni, ha az mindenhol egyforma. Így Felcsút lesz a világ közepe, a kisvasút megáll a tengernél, Németh Szilárd okosabb lesz Kósa Lajosnál, és véget ér a mese a valóságról.

Parlamenti csendélet: „negyedjére sikerült csak bekussoltatni Németh Szilárdot”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük