Sorting by

×

Mese a szerelmetes, CSOK-os, falusi miniszterlányról – Álhírtudósítónk jelenti…..

Egyszer volt, hol nem volt egy szépséges, focista lyányka, aki szerelembe esett a szintén jogász, szépreményű sráccal. El is mentek dolgozni külországba, hogy megteremtsék a jövő alapjait. De megundorodtak a libernyák Brüsszeltől és a rohadt, Gyurcsány szagú Budapestre sem akartak visszatérni, nehogy megmérgezze a levegő három pujájuk tüdejét. Jobbat tesz annak a falusi levegő.

Találtak is egy felújítandó házat a Balatonhenye nevű, világvégi zsákfaluban.

Viszont nem volt pénz a rendbetételére. De nem hiába voltak ők már egészséges magyar, vidéki gyerekek Budapestről! Addig nézték a sok rendeletet, amíg nem találtak egyet, amely szerint az állam ad tíz milliót annak, aki a családjának akar otthont teremteni. Nem nyaralásra, mert az gonoszság, a nép vagyon herdálása! Lakásra, mert abban van a mélymagyar jövő. Nosza, be is adták a kérelmet, legnagyobb meglepetésünkre jött is a pénz. Így aztán beköltöztek a zsákfalú frissen meszelt házába.

Már egy hétvégét is eltöltöttek ott,

éppen rajtuk volt a birkaszaros gumicsizma, mikor Orbán Miniszterelnök úr közölte velük, hogy nem folytathatnak környezetkímélő bioparagrafus termesztést, mert szólítja őket a Haza, irány Budapest! Harcolni kell a Sorosgyurcsány, meg a brüsszeliták ellen.

Mondta a Főnök, hogy van itten egy elfekvő Igazságügyi Minisztérium, meg Diákhitel Központ, azokat kellene vezetni a Haza üdvére. Erre a dolgos, falusi némberré átalakult jogász asszonka szólt, hogy neki még jogi szakvizsgája sincs, pedig olyannal bír a szomszédos Bivalybasznád falusi ügyvédje is. Le kellene tenni talán előbb azt! De mondá az Úr-

“Semmi szükség arra Lyányom! Ekkora tehetségnek nem kell ilyesmi. Majd te alkotod a törvényeket, amiket a bivalybasznádi kolléga köteles lesz megtartani, amikor CSOK-os szerződéseket ír!”

Ekkor mérgükben beleqrták a tehéntrágyás vasvillát a melegíthető, vízszűrős medencébe

arra gondolva, hogy ezután csak a kacsák úsznak benne. De feláldozták magukat és Pestre mentek dolgozni. Igaz, előtte még felhívták Szijjártót, nem vinné-e három gyermeküket naponta oda vissza suliba a Balatonhenyétől 20 km-re lévő Tapolcára a szolgálati helikopterrel?! Mert ez egy nemzetközi hírű általános iskola, nagyon szeretnék a gyerekek is emiatt. De a Berendelésügyi Miniszter éppen Kínában volt vakcinát beszerezni, ezért nem vállalta a bébiszitterkedést. Nem volt hát más lehetőség, fel kellett adni a békés, falusi jövőt. El köllött menni a Gyurcsány szagú Pestre, ahol aztán újabb pár száz lakást vettek maguknak a közszolgai fizetésből.

De erről, majd később…

Balatonhenye falu szélén lakott Józsi, a háromgyerekes kőműves, aki lakáshitelt vett fel, bele is döglik kifizetésébe, ezért a házassága már régen tropára ment. De nem mernek válni, mert akkor vissza kell fizetni a CSOK-t is. Ő azt gondolta, amikor meglátta a költözéshez csomagoló bioparagrafus termelő asszonyságot, hogy elmentek ám ti a sovány malac tekergős nemi szervére!

blöff

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Mese a szerelmetes, CSOK-os, falusi miniszterlányról – Álhírtudósítónk jelenti…..

  • 2021.01.29 - 18:31
    Közvetlen hivatkozás

    Becsületes egy asszonyka., aki a paraszt fenekét odatartja nap mint nap Viktor urának… megéri sarki ribancnak lenni jogi szakvizsga nélkül is,,, és a mese folytatódik…..

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.