Mesterházynak lőttek! Orbán a bocsánatát kérte, hajlandó vele összeállni és még Budaival is megdicsértették…..

Felettébb érdekes reakciót váltott ki Mesterházy Attila volt MSZP elnök és miniszterelnökjelölt, jelenleg képviselő a harcias miniszterelnökből. Odáig fajult, hogy elnézést kért tőle. Persze volt ennek előzménye és, hogy lesz-e utózmánya….

Mesterházy, a “jóarc” MSZP-s?

Hétfőn a parlamenti adok-kapok-folyamban, amikor Orbán Viktor is megtisztelte jelenlétével és “válasznak” mondott egyperceseivel a T. házat és minket, egyszer csak Mesteházy emelkedett szóra, aki elmondta, hogy egyetért a miniszterelnökkel és még valami olyasmit is elejtett, hogy közösen létrehozhatnának

…én azok közé tartozom, akik szurkolnak azért, hogy a magyar kormány intézkedései és lépései sikeresek legyenek….

Orbán válaszában idétlen zakógombolgatás és túlmozgásos papírrendezgetés közepette annyit mondott, hogy

“kétségkívül zavarba hozott, (…) sajnálom, hogy az ellenzéken belül Ön a szűk kisebbséghez tartozik, de azt beismerem, hogy az előbb, amikor Önt egy kalap alá vettem a Jobbikkal, akkor túllőttem a célon, ezért elnézést kérek…”

Több se’ kellett…..

Mesterházy érezte, hogy eljött az Ő ideje….

“Nem tudom gondolkodott-e a miniszterelnök úr azon, hogy Magyarországon létrehozzunk egy “Jövő bizottságát” (…) ami keretet adna annak a gondolkodásnak, amiről miniszterelnök úr is beszélt (…) egy húsz-harminc éves távlatban a kockázatokat is elemezve lehetne talán konszenzusra is jutni.”

A Orbán-zavar tovább fokozódott:

“.. létrehozhatjuk ezt a valamit, ami valószínűleg ártani nem fog, sőt, az is lehet, hogy segít…”

-válaszolt Orbán.

Budai Gyulára is osztottak szerepet…?

A közösségi oldalán rém tevékeny képviselő is megszólalt az ügyben:

Ha most Deutsch Tamás is ír valami meghatódottat Mesterházyról, akkor neki tényleg lőttek. Annyit azért érdemes megjegyezni, hogy az az ellenzéki képviselő, aki felhívja a figyelmet a regnáló kormány visszásságaira, az nem haza-, csak kormányellenes. És lássuk be, ez neki a dolga….!

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Mesterházynak lőttek! Orbán a bocsánatát kérte, hajlandó vele összeállni és még Budaival is megdicsértették…..

 • Avatar
  2020.04.29 - 14:31
  Közvetlen hivatkozás

  Kedves Mátrai Anna!

  Hol hallotta azt Mesterházy Attila felszólalásában, hogy egyetért Orbán Viktorral? És főleg miben ért egyet? Ugyanis ilyen nem volt. Mesterházy szurkolt, de nem egyetértett a kormány intezkedéseit illetően. A kettő nem ugyanaz. Érdemes lenne revideálni ezt a cikket, mert jelen állapotában ez az írás nem csak csúsztat, de egyenesen rágalmaz.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük