Mészáros a külföldi tudósítónak: a saját országában kérdezősködjön

Naiv volt a Vice riportere, amikor azt gondolta, jó ötlet angolul kérdezni a felcsúti oligarchát, Mészáros Lőrincet.

Külföldi és magyar újságírók hiába próbálták szóra bírni a jövőjével kapcsolatban Orbán haverját, amikor arra kényszerült, hogy kiszálljon autójából.

A Hír TV aztán felrakott egy videót a Facebookra, ezen pedig látható, hogy egy külföldi tudósító az ülésteremben is megpróbálta kérdezni Mészárost. Amikor arról kérdezett angolul, hogy az Orbán Viktorhoz fűződő kapcsolatának van-e köze az üzleti sikereihez, Mészáros annyit mondott neki magyarul:

Menjen haza a saját országába és ott kérdezősködjön.

Mészáros Lőrinc a Gellért fürdőt is megkaparinthatja!

A Magyar Liberális Párt szólította fel Tarlós Istvánt, hogy ne játssza át Mészáros Lőrincek a Gellért fürdőt.

A Fővárosi Közgyűlés korábbi ülésén a főpolgármester nem cáfolta azokat az értesüléseket, amelyek szerint Mészáros Lőrinc a Gellért szálló mellett az épületben működő fürdőt is meg szeretné kaparintani. A Gellért Gyógyfürdő jelenleg a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában van, üzemeltetője a Budapest Gyógyfürdői és Hévízi Zrt., amely a főváros 100 százalékos tulajdonában álló gazdasági társaság.

Ha a főváros fideszes vezetése eladja a Gellértet, az azt jelenti, hogy Budapest egy jól működő, folyamatosan fejlesztett és felújított, a fővárosnak egyre nagyobb bevételt termelő létesítménnyel lesz szegényebb. Ez egyaránt igaz, ha a Gellért tulajdonjogát vagy épp az üzemeltetését adják el. Mindkét esetben hűtlen kezelést követne el a fővárosi vezetés – írják közleményükben a Liberálisok.

(Forrás: Hír TV, hvg.hu, Népszava)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük