Mészáros az éjjel megvette az összes brüsszeli meleg bárt – Álhír tudósítónk jelenti!

Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. A helyzet komolyságára figyelemmel ma Orbán Viktor miniszterelnök úr személyesen számolt be az országnak.

Természetesen a legfontosabb kérdés a Szájer ügy volt

Orbán Viktor kijelentette, egyetért a képviselő kilépésével a Fideszből és a mandátumról való lemondással. Az ilyen magatartás nem egyeztethető össze a Fidesz értékrendjével. Felhívta a figyelmet arra, különösen sérelmezi, hogy Szájer őt nem hívta meg, kihagyta a buliból! Ez megbocsáthatatlan! Nem egyeztethető össze a keresztény felebaráti szeretet elvével, amely úgy szól, hogy az összes, 25 felebarátodat oszd meg a Miniszterelnökkel!

Ugyanakkor elmondta azt is,

hálával tartoznak Szájer úr eddigi felvilágosító tevékenységért, amit a szexuális alkotmányozás körében végzett.

Ennek továbbfejlesztése érdekében azonnali hatállyal kibővítette Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes hatáskörét.

Ő lesz ezentúl a Szakállas Bácsi Ügyi Megbízott a kormányban.

Ha szakállas bácsit lát tizenéves fiúk körül sündörögni, akkor nyomban belépteti a Fideszbe!

Természetesen szóba került a világ legborzasztóbb embere, Soros György is, aki miatt az egész botrány kirobbant

A TEK már lenyomozta, hogy Soros a saját 92 éves hátsó felének fotóját küldözgette emailban minden Fideszes képviselőnek. Ezzel provokálva őket helytelen lépésekre. Sajnos Szájer úr beleesett az előre kimódolt titkosszolgálati csapdába. De valójában ő csak azért utazott a brüsszeli meleg klubba, hogy Soros Györgyöt eltérítése nemzetrontó szándékától és lebeszélje ilyen képek küldözgetéséről. Éppen rá akarat térni a lényegre, amikor megjelentek a rendőrök. Azért hogy ne akadályozza őket hivatali kötelességük teljesítésében, az ereszen kívánt “diplomatikusan” távozni.

Orbán Viktor kijelentette, hogy

a jövőben szerinte nagyobb gondot kell fordítani a járvány idején a migráncsok bejutásának megelőzése érdekében az ereszcsatornák állapotára is!

De az Operatív Törzs már meghozta a döntést, amit az éjjel sürgősséggel végre is hajtottak

Mészáros Lőrinc azonnali hatállyal felvásárolta az összes brüsszeli meleg bárt. Majd öt perc alatt elnyerte a felújításuk érdekében kiírt közbeszerzési pályázatot. Ennek teljesítése során minden ablakhoz külön liftet szerelnek be, hogy megakadályozzák a balesetveszélyes, romlott, nyugati ereszek használatát és elkerüljék a Fideszesek kezének sérülését.

A Miniszterelnök elmondta továbbá, hogy Hátizsák Ügyi Megbízottnak Deutsch Tamást nevezték ki,

mert neki amúgy is nagy tapasztalata van az ilyesmiben, hiszen már az apja is anyagbeszerző volt! Szijjártó Péter pedig berendelte a belga nagykövetet és számon kérte rajta, hogy miért nem látják el a magyar diplomatákat megfelelő mennyiségű és minőségű kokóval, hogy ne kelljen szar extazit használniuk!

<<< Kurír Kacsa rovatunk további cikkei >>>

emberarcú

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük