Már úgy féltünk, hogy ma nem nyer néhány milliót valami közbeszerzésen Mészáros, de semmi ok az aggódalomra, tarolt!

Lassan jobban összeforr Mészáros Lőrinc,  a nemzeti nagy burzsoázia “csúcsdísze”  és a magyar tenger neve, mint az egykori gázszerelő és szülőfalujáé, az (alighanem) akáclombos Felcsúté.

Ami tény, az tény

Felcsútnak már -és ezt bizton állíthatjuk- nincs hová fejlődnie, majd talán amikor, ha kinevezik az ország fővárosának. Akkor még egy-két dolog épülhet, de addig be kell érni (reméljük) a jelenlegi püffedtre dagadtságával.

Nem úgy a Balaton

Ez a csóró kis tavacska eddig csak ott porosodott a róla elnevezett felvidék lábánál és szinte semmi jó dolog nem történt vele. Ám amióta megjelent a magyar Dagobert bácsi, rohamos fejlődésnek indult a tó és környéke, egymást érik a fontosabbnál fontosabb fejlesztések és felújítások, na és persze mindez kinek másnak, mint Mészáros Lőrincnek köszönhető. Persze a mi jóságos kormányunk is lelkesen támogatja a végre ott is tevékenykedő befektetőt, és nem győzi dicsérni mindazt a szépet és jót, amit kap tőle a Balaton.

A keddi jótétemény sem maradt el

Eszerint az Opus Global Nyrt. tájékoztatja a befektetőket, hogy a közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. arról értesítette a társaságot, hogy az Országos Vízügyi Főigazgatóság ajánlatkérő által kiírt

„Balaton vízminőség-védelmi célú iszapkotrás I. ütem”

elnevezésű közbeszerzési eljárásban a legjobb ár-érték arányt tartalmazó nettó 1 447 538 910 forintos ajánlatával nyertes ajánlattevő lett.

Kapcsolódó

“Mészáros Opusa lenne a magyar sikervállalkozó sikertörténete???? Ez egy nagy átverés és hókuszpókusz!”

Mészáros

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük