Kerítésen innenKiemelt hírek

Már úgy féltünk, hogy ma nem nyer néhány milliót valami közbeszerzésen Mészáros, de semmi ok az aggódalomra, tarolt!

Már úgy féltünk, hogy ma nem nyer néhány milliót valami közbeszerzésen Mészáros, de semmi ok az aggódalomra, tarolt!

Lassan jobban összeforr Mészáros Lőrinc,  a nemzeti nagy burzsoázia “csúcsdísze”  és a magyar tenger neve, mint az egykori gázszerelő és szülőfalujáé, az (alighanem) akáclombos Felcsúté.

Ami tény, az tény

Felcsútnak már -és ezt bizton állíthatjuk- nincs hová fejlődnie, majd talán amikor, ha kinevezik az ország fővárosának. Akkor még egy-két dolog épülhet, de addig be kell érni (reméljük) a jelenlegi püffedtre dagadtságával.

Nem úgy a Balaton

Ez a csóró kis tavacska eddig csak ott porosodott a róla elnevezett felvidék lábánál és szinte semmi jó dolog nem történt vele. Ám amióta megjelent a magyar Dagobert bácsi, rohamos fejlődésnek indult a tó és környéke, egymást érik a fontosabbnál fontosabb fejlesztések és felújítások, na és persze mindez kinek másnak, mint Mészáros Lőrincnek köszönhető. Persze a mi jóságos kormányunk is lelkesen támogatja a végre ott is tevékenykedő befektetőt, és nem győzi dicsérni mindazt a szépet és jót, amit kap tőle a Balaton.

A keddi jótétemény sem maradt el

Eszerint az Opus Global Nyrt. tájékoztatja a befektetőket, hogy a közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. arról értesítette a társaságot, hogy az Országos Vízügyi Főigazgatóság ajánlatkérő által kiírt

„Balaton vízminőség-védelmi célú iszapkotrás I. ütem”

elnevezésű közbeszerzési eljárásban a legjobb ár-érték arányt tartalmazó nettó 1 447 538 910 forintos ajánlatával nyertes ajánlattevő lett.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

“Mészáros Opusa lenne a magyar sikervállalkozó sikertörténete???? Ez egy nagy átverés és hókuszpókusz!”

Mészáros

About Author

Szólj hozzá!