Mészáros-exkluzív: …kétlaki életet alakítunk ki… – Elképzelik Várkonyi Andreát, ahogy kosárral a karján battyog a felcsúti piacra?

Mészáros Lőrinc manapság ritkán osztja meg gondolatait a közzel, de a Nemzeti Sporttal kivételt tett. Nem elsősorban a magánéletéről, hanem a Puskás Ferenc Akadémia idei szezonjáról kérdezte a klub elnökét Szöllősi György, Orbán Viktor jó barátja, kedvenc lapjának főszerkesztője, de azért a mondottakból felsejlik, miként képzeli el új párjával az életüket. (Hogy Várkonyi Andrea is osztja-e a tervet, arról egyelőre nincs hír)

Mészárosék kétlakisága

„Nem fogalmaznék úgy, hogy elköltözöm, egyszerűen csak családi, praktikus okok miatt kétlaki életet alakítunk ki”

– fogalmazott Mészáros Lőrinc a Nemzeti Sportnak adott exkluzív interjúban. Orbán Viktor gyerekkori barátja Felcsúton nőtt fel, és mint mondja, nem tudna innen elszakadni,

„nagyon ragaszkodom ehhez a régióhoz érzelmileg, munkahelyi és családi okokból is”.

Arról, hogy a másik-lakiságot hol képzeli, ezt osztotta meg a közzel:

„Azonban a mindennapok és a munkánk szükségessé tette egy budapesti bázis kialakítását is. Vagyis Felcsúton is sokat leszek továbbra is, nemcsak amikor meccs van. De akkor, ha csak tehetem, mindenképpen”

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a XII. kerületi Széchenyi-hegyen épít új villát a gazdag vállalkozó, ahova információink szerint új feleségével, Várkonyi Andreával költözik majd be.

“A” csapat és más “fontosságok”

Az interjúban nemcsak magánéleti kérdésekről esett szó, hanem a Puskás Akadémia idei szezonjáról, Garancsi Istvánról és a felcsúti csapat teljesítményéről is. A felcsúti csapat története legjobb eredményét érte el idén a magyar bajnokságban, második helyen végzett a Fradi mögött, és beelőzte a Fehérvárt is. Az üzletember szerint az akadémián tizenöt éve elkezdett munkát igazolja, hogy a záró fordulóban nyolc saját nevelésű játékos lépett pályára, és a keretben tizennégy Puskás-akadémista volt, akik közül öten ebben az idényben mutatkoztak be az élvonalban.

„Fantasztikus látni, hogy a másfél évtized alatt hova jutottunk, s talán a Puskás Akadémiának, a kormány és az MLSZ segítségével megújult kluboknak is nagy részük van az egész magyar futball és a válogatott sikerében”

– mondta Mészáros a közelgő foci-eb-ről, ahol többjelenlegi vagy volt Puskás-akadémista is pályára léphet a magyar válogatottban. Hozzátette,

a klub alapítójával, Orbán Viktorral együtt ő is nagyon büszke a Felcsútról induló Eb-kerettagokra.

További érdekes Mészáros-gondolatért kattintson!

 

mészáros

2 hozzászólás

  • 2021.06.01 - 15:11
    Közvetlen hivatkozás

    Nem is csodálom hogy a leendő nejed , nem akar veled együtt lakni, ki akarna a te ágyadba feküdni? még egy ilyen pénzéhes ribancnak sem fülik a foga a dologhoz, csak a sok pénzed kell te undor !!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük