Mészáros Lőrinc nem urizálás okán pattan helikopterre, ha a vadászkastélyába van kedve leruccanni, mert jó dolgában nem tud mit csinálni. Á, nem! Rosszak az utak arrafelé, azért kénytelen a szelek szárnyán……

Nincs más megoldás!

Nem cáfolta a fejlesztési minisztérium államtitkára, hogy a milliárdossá tett felcsúti polgármester helikopterrel közelíti meg Békés megyei vadászkastélyát. Ízlelgessük ezt a fogalmat hősünk vonatkozásában, már maga ez irracionális.

A bélmegyeri ingatlanhoz vezet ugyan út, de az olyan rossz, hogy a közútkezelő már 2014-ben azonnali helyreállítást sürgetett.

Mészáros Lőrinc urizálását az LMP-s Sallai Róbert Benedek említette meg egy, a kormánynak címzett kérdésében. Fónagy János államtitkár azt válaszolta neki, hogy az útszakasz felújítását a Békés megyei önkormányzat nem tartja sürgősnek.

„Mészáros Lőrinc átrepüli a vidék gondjait, meg Bélmegyer gondjait, helikopterrel érkezik meg – ahogyan a helyiek beszámolnak róla – a saját kastélyához, így szállítja nem egyszer a saját vendégeit, és ki se nagyon néz a településen kívülre, így aztán nem véletlen, hogy a közútfelújítások során ez az abszolút járhatatlan Mezőberény felé tartó út reménytelenül várakozik a felújításokra, és az írásbeli kérdésből amit feltettem az derül ki, hogy 22 ezer kilométernyi vidéki közút-hálózatból mindössze 60-70 milliárdot, esetleg 100 milliárdot fordítanak éves szinten, ez ugye 100-200 kilométerre elegendő”

– mondta Sallai R. Benedek, LMP-s képviselő.

(forrás: hirtv.hu)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét