Kultúra

Mészáros szerinte hiteles vagyonnyilatkozata

Aki azt hiszi, hogy a nemzet Mészárosa öncélúan vallott magánéletéről, az iszonyú nagyot téved! - Milliárdokat keresett vele!

Mészáros, a gázszerelőből ügyeletes sztár-üzletemberré lett felcsúti polgármester nem követi munkaadója példáját, neki nincs szüksége arra, hogy bizonygassa, mennyire a nép egyszerű gyermeke. Legalábbis most ezt gondolja. Azt feltehetően nem, hogy az amúgy is lerí róla.

A Célpont megszerezte

A papírok tanulsága szerint az Orbán-haver igencsak kedveli a kényelmes és méregdrága közlekedési eszközöket. Ugyan a Mercedes-Benz luxuslimuzin, amiben sokszor volt látható, nincs köztük, de van helyette Lexus, egy Bombardier- és egy Harley-Davidson motor.

A részvényeket tekintve is sikeres volt a 2017-es év a nemzet gázszerelőjéből lett ugyanazon nemzet üzletemberének. Konzum-részvényekben 102 millió, Opus-részvényekben 1,9 milliárd, takarékbetétben 1,6 milliárd, készpénzben 100 millió forint van a tulajdonában.

Az érdekeltségébe tartozó társaságok közül többen is változott a tulajdoni aránya: a Búzakalász 66 Felcsút Mezőgazdasági Kft.-ben 80-ról 60 százalékra, a Mészáros Gasztro Kft.-ben pedig a 20-ról 15 százalékra csökkent. A Mészáros és Mészáros Kft.-ben 50 százalék tulajdonjoggal a tavalyihoz képest lényegesen kevesebb, csupán 533 millió forintos osztalékot vett ki, a 100 százalékos Mészáros-tulajdonban levő R-kord Kft.-ből 1,4 milliárd forintot vehetett ki.

Természetesen a fenti adatok kizárólag az ő nevével fémjelzett pénzlelőhelyek, a népes család vagyona más tészta.

Az Orbán-Mészáros duó újabb sok(k) milliárdos lenyúlásra készül

Mészáros Lőrinc, ha szarba tenyerel, akkor is aranyat talál?

 

Mészáros “agybannagy” Lőrincet 476 milliárddal támogattuk

About Author

Szólj hozzá!