Mészáros kontra(?) Fekete-Győr, zárt vagy nyilvános tárgyalás – vajon ki akarja kirekeszteni a nyilvánosságot?

Mészáros Lőrinc májusban jelentette fel Fekete-Győr Andrást, mert a Momentum miniszterelnök-jelöltje bűnözőnek, strómannak és tolvajnak nevezte őt több interjúban. Bár első fokon a bíróság elutasította a keresetét, Mészárosék fellebbeztek a döntés ellen, így másodfokú tárgyalás várható az ügyben.  Fekete-Győr András közösségi oldalán ír az ügy újabb fejleményéről és erősíti meg korábbi véleményét.

Egy kis előzmény

Pár hónapja jelentett fel Orbán Viktor strómanja, Mészáros Lőrinc, mert több interjúban határozottan beszéltem arról, hogy egy normális jogállamban fideszes bűntársaival együtt nem úszhatná meg a felelősségrevonást. Írja a Momentum miniszterelnök-jelölt elnöke, majd így folytatja:

A bíróság akkor nekünk adott igazat, az elsőfokú ítélet szerint Mészárosnak tűrnie kell, hogy a 2022 utáni elszámoltatásáról beszélünk, és nem bűncselekmény, hogy bűnözőnek neveztem.
Mészárosék ezt a döntést nem tudták elviselni, ezért fellebbeztek a döntés ellen, az ügy pedig másodfokon folytatódik. Én állok elébe, nem fogom visszavonni a kijelentéseimet.

Mitől fél Mészáros?

A büntetőfeljelentés sikertelensége nem szegte kedvét, Mészáros polgári pert is indított ellenem, ahol elégtételt követel. Nem tudni, miben reménykedik, de egy valami biztos: az általa indított perben a nyilvánosság kizárását kérte.
De mégis mitől félnek, ha annyira biztosak az igazukban? Csak nem arról van szó, hogy Mészáros és csapata is pontosan tudja, hogy semmilyen teljesítmény nincs a vagyongyarapodása mögött? Csak nem arról van szó, hogy ő is strómanként tekint magára, és Orbán Viktor kérésére próbálja minél kisebb láthatósággal letudni ezt az ügyet? Különösen nevetséges ez úgy, hogy eközben az én nyilvános kijelentéseim miatt vár nyilvános bocsánatkérést.
Természetesen mi nyílt tárgyalást kezdeményezünk, mert semmi félnivalónk a nyilvánosságtól. Sőt, ha Magyarország leggazdagabb embere ilyen büszke a saját teljesítményére, vegyen részt ő is személyesen a nyílt tárgyaláson, és mondja ki, hogy nem tartja magát strómannak!

Az eredeti bejegyzés

Ő+Ő+Ő

Az ügyről változatlan a véleményünk:

Fekete-Győr Andrást nem nehéz kihozni a sodrából. A Momentum elnöke harcos fajta, így aztán szinte minden lehetséges alkalommal belemélyeszti fogsorát Orbán Viktor elevenjébe és mi lenne inkább “elevenje” a miniszterelnöknek, mint a gyerekkori barátjából általa fő magyar oligarchává lett bizonyos Mészáros Lőrinc. “

mészáros

 

2 hozzászólás

 • 2021.07.07 - 08:44
  Közvetlen hivatkozás

  Fegyo”rnek nincs semmi vesztenivaloja – ha jol emlekszem, akkor mar egyszer valaki kimondta, birosagi vegzessel, hogy meszi lolonek el kell viselnie (mint kozszereplonek) ha valaki stromannak nevezi. Most megis mitol lett ennyire finnyas? Csak nem szegyelli az uj asszonysaga elott, hogy nincs teljesitmeny a vagyona mogott? Hogy talan megsem okosabb, mint cukorhegyi? Csak ragaszkodjon a nyilt targyalashoz: neki csak nyernivaloja lesz ezzel a targyalassal – vesztenivalo semmi, csak meszi lolonek!

  Válasz
 • 2021.07.18 - 17:34
  Közvetlen hivatkozás

  Fekete-Győr Andrást nem nehéz kihozni a sodrából, amit teljesen megértek. Ez a mindennapi kormányzati halandzsa és életvitel, életfelfigás naponta rántja össze a normális emberek gyomrát!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük