Mészáros Lőrinc, aki Orbán Viktor vagyonát gyűjti 2 793

Mészáros Lőrinc, aki Orbán Viktor vagyonát gyűjti

Gazdasági csodafegyver lett Mészáros Lőrinc. Már a szovjet tudósok is vizsgálták a Lőrinc nevű csillag pályáját  tündérország egén. Nem találtak értelmes magyarázatot a láthatólag sík hülye Lölőke ilyen mértékű meggazdagodására, és arra maga az érintett sem tud soha érdemi, értelmes információval szolgálni.

Most a brit tudósok elemezték Lőrinc értelmi képességeit,

és megállapították, nem okosabb mint Zuckerberg, sőt. Nem csak esze nincs, de sokszor nem is tudja mikor mit, és miért vásárol meg. A cipőjét nem tudja egyedül bekötni, de több ezer hektár jó magyar föld van a nevén.


A számítógépet nem tudja egyedül bekapcsolni, de informatikai cégét vesz. A tőzsdéről annyi fogalma van, ott valami papírokat adnak vesznek, de először azt hitte az a MÉH. Most mégis övé a világ legjobban teljesítő részvénye.


Lőrinc csendesen bazsalyogva jár kel a világban,

néha egyedül is képes letörölni a nyálat a szája széléről, és mégis teremtett egy média birodalmat, tévével, rádióval, újsággal együtt, és véletlenül bezáratja közben a Népszabadságot.
Hihetetlen ez az ember.


Mire képes a magyar adófizetők által véres verejtékkel összerakott költségvetésből felé kifolyó milliárdok, és az általa elnyert uniós támogatás felülárazása egy ilyen tehetség közelében. Nem műlik el nap úgy tündérországban, hogy Lőrinc ne vegyen valamit. Borászat, takarmányüzem, kastély, neki mindegy. Van számára hitel az állami bankba, neki csak rá kell mutatnia mire van szüksége Orbán Viktornak, és az máris meg van véve.

Mikor reggel felkel,

na nem olyan szépen mint a nap az égen, hanem olyan bunkón mint Németh Szilárd, hálát rebeg az istennek, hogy bár annyi esze sincs mint Kósa Lajosnak, mégis jól boldogul egy hülyének nézett országban.


A vasárnapi boltzárat az ellenzék megszüntette, helyette Lőrincet kellene bezáratni talpig vasban Felcsút és a Csillag között nehéz vasban az országon keresztül gyalog, hagy lássa mindenki, hova vezet Orbán Viktor barátsága. Aki ekkor is mellette kell legyen, a többi bűnözővel együtt, akik törvényesen bár, de ellopták az ország pénzét.

Nincs káros versenyhatás – ha Mészáros cégeiről van szó

Az Orbán-Mészáros duó újabb sok(k) milliárdos lenyúlásra készül

Mészáros Lőrinc, ha szarba tenyerel, akkor is aranyat talál?

2 Comments

  1. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy még mindig sokan a vak komondort játsszák ,ha Orbánról van szó, pedig…..!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

droglabor

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda  jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének …

Gulyás Gergely - közigazgatási bíróságok

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Nem tudom, hogy vannak vele, de rám mindig a frászt hozza, mikor nyilatkozik. …

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Kevesebb mint két nap leforgása alatt csütörtökre több mint 25 ezer szavazatot gyűjtött …

gyerek

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A kampánydömpingben nagyon úgy fest, hogy a kormány és ellenzéki pártjai egy dologban …

Pin It on Pinterest