Sorting by

×

Mészáros Lőrinc érdekeltsége -jelentsen ez bárkit is- újabb focicsapatot tesz a karácsonyfája alá?

Új tulajdonos és támogató érkezhet Diósgyőrbe a DVTK focicsapatához. Leisztinger Tamást, a 14. leggazdagabb magyart Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó válthatja, valamint becsatlakozhat a Hell üdítőital gyártója is az üzletbe – latolgat a napi.hu.

Leisztinger Tamás kiszáll a diósgyőri labdarúgásból és eladja klubot működtető gazdasági társaságot – tudta meg a Goal.com a vállalkozótól magától. Az agrár- és ingatlanpiaci vállalkozó azt nyilatkozta, hogy

saját vagyonából tíz év alatt több mint 5 milliárd forintot invesztált a DVTK-ba. Ezen felül az ő, valamint a DVTK management-je által mozgatott kapcsolatrendszerből legalább ekkora mértékű TAO forrás érkezett a DVTK-hoz.

A 14. leggazdagabb magyarként rangsorolt Leisztingert a portál értesülése alapján a Dereszla Borászat válthatja a klub tulajdonlásában.

Ez a társaság Mészáros Lőrinc felcsúti vállalakozó, a kormányfő jó barátjának érdekeltsége, aki a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia révén már az első osztályban érdekelt a harmadik leggazdagabb magyar milliárdos. A másik vevő egy egészségügyben érdekelt, meg nem nevezett cég.

A csapat új főszponzora pedig a Hell energiaital lehet.

Leisztinger és Mészáros érdekeltségei között volt már ennél nagyobb volumenű adásvétel is:

akkor a Hunguest Hotelt adta el az Opus Nyrt.-nek, ami a felcsúti üzletember tőzsdei érdekeltsége.

figyu

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.