Városi Kurír

A napi fontos…

Kerítésen innenKiemelt hírek

Ki után szándékozhat nyomozni és kit akarhat őrizni-védeni Mészáros Lőrinc és a család?

meszaros
Hirdetés

Mészáros Lőrinc új üzletág felé kacsintgat, legalábbis erről tanúskodik, hogy a cégkivonat alapján július 6-án alapította meg a Talentis Protect Zrt.-t, aminek fő tevékenysége biztonsági rendszer szolgáltatás, de jogosult személybiztonsági szolgáltatásra és nyomozásra is.

Hirdetés
Hirdetés

Karanténból épp, hogy “szabadulva”….

Nem sokkal azután, hogy Orbán Viktor bejelentése nyomán (?) úgy döntött a kormány, hogy vége a karatnén-állapotnak és lazításokat vezettek be, Mészáros Lőrinc és neje céget alapítottak, amivel belépni szándékoznak a magyar viszonylatban erős kézben lévő őrző-védő piacra. A biztonsági szolgáltató piacon ott van ugye

a Fidesz kedvenc őrző-védő cégeként elhíresült Valton-Sec Zrt. és a belügyminiszter, Pintér Sándor volt cége, a Civil Biztonsági Zrt.

-írta az mfor.hu.

Erőfitogtatás, vagy…..?

Mészáros Lőrinc sem mondható kerítésen belül nyeretlen kétévesnek, hiszen az Ő kötődése -szülőfalujukon kívül is- erősnek mondható a miniszterelnökkel. Annyira biztos lehet a volt polgármester és jelenlegi “leggazdagabb” magyar, aki okosabb Zuckerbergnél, hogy újdonsült cégébe kizárólag családtagjait hozta helyzetbe: a Talentis Protect operatív irányításában a házaspár nem, a gyerekeik annál inkább részt vesznek.

Mészáros Beatrix, Homlok-Mészáros Ágnes és az ifjabb Mészáros Lőrinc igazgatósági tagokként kerültek bejegyzésre, a cég ügyvezetőjének pedig Hampó Norbertet jelölte meg Mészáros Lőrinc.

(Hampó Norbert, a családon kívüli kivétel  tapasztalatlan biztonsági szakember lehet, hiszen ő volt a Mátrai Erőmű Zrt. biztonsági vezetője.

Vásárhelyi Mária

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comment here