Mészáros Lőrinc lett az Európai Stadionépítő Válogatott csapatkapitánya! – álhír tudósítónk jelenti…

Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. A Miniszterelnök úr személyesen jelentette be, hogy, hogy ismét sporttörténeti győzelmet arattunk. A magyar foci színvonalának elismeréseként megállapodást írta alá Angela Merkel német kancellárral arról, hogy a német labdarúgó bajnokságot a magyarba olvasztják.

A tájékoztatón ezután Schmidt Mária, világhírű sporttörténész vette át a szót

Elmondta, hogy a szerződés alapját egy általa felfedezett, világraszóló lelet teremtette meg. Tiborcz István 225. balatoni szállodája alapjainak ásásakor ugyanis találtak egy rovásírásos, ősi térdvédőt. Ezt megfejtve nyert bizonyítást az, hogy a focit valójában Attila király találta fel. A történelmi emlék igazolja, hogy az ősmagyarok már akkor migráncs szerecsenek levágott fejével fociztak Európa védelme érdekében a keresztény szellemiség jegyében. Hátvédnek Attila a hét vezért alkalmazta, akik olyan erős sorfalat képeztek, amin semmilyen nyekenyóka, genetikailag elfajzott nyugati nem tudott áttörni. Ezért kapus nem is játszott nálunk.

A támadósor rendkívül gólerős volt

Amit az tett lehetővé, hogy erőcsatárként Attila, mimagyarok lelkületű, sziki nyulakat vetett be. Az ő gyorsaságuk ugyanis legyőzhetetlen. Hihetetlen lendülettel cikáztak a hazug jóléttől elnehezült, páncélos lovagok között. Akkoriban terjedt el a mondás az elkorcsosult Nyugaton:

“A magyarok nyulaitól ments meg Uram minket!”

Emiatt a magyar bajnokságot akkoriban Bundas Ligának hívták.

Ezt a dicsőséges nevet orozták el a németek később tőlünk, hogy maguknak hazudják a régi dicsőséget. A tájékoztatón Schmidt bejelentette, hogy ezentúl az ősi fény helyreállítása végett a magyar bajnokságot Bundás Ligának fogják nevezni!

Kis problémát okozott a szerződés előkészítésekor, hogy a két bajnokság enyhén szólva nincs egy szinten. Ezért abban állapodtak meg Merkellel, hogy a németek az első időszakban a Felcsút megye II. területi bajnokságban indulnak. Aztán amikor megerősödtek, felvették kellően a magyar virtust, akkor pályára léphetnek az NB.II.-ben is próbaképpen.

Orbán Viktor nem kis büszkeséggel jelentette be:

a Nemzetközi Szövetség létrehozta az Európai Stadionépítő Válogatottat! Csapatkapitányul közfelkiáltással Mészáros Lőrincet választották meg. Kis gondot okozott, hogy Mészáros úr nem tud írni. De tanácsadóinak javaslatára a megbízási szerződésre oda rovott valamilyen írást. Ezt rajtunk kívül úgysem tudja elolvasni senki.

Új szabályként bevezetik a fociban, hogy a pálya négy sarkát ezentúl frissen nyakon szúrt, döglött disznókkal jelölik a könnyebb felismerhetőség végett.

A labdarúgás mélymagyar eredetének elismerése céljából szöglet zászlóként magyar lobogót szúrnak az állatok hasába. Az így nemzeti jelképpé magasztosult sertéseket lehet csak később a hentesüzletekben felszolgálni egész Európában.

Ezzel egy csapásra a hazai sertés export is növekedni fog!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük