Mészáros Lőrinc megadja a módját! Céges buli van az Ő utcájában, méghozzá most!

Nagy nap ez a mai, ugyanis bulizik a Mészáros-csoport a névadó részvételével! A meghívó tanúsága szerint nagy lesz az „ereszd el a hajam”: Mészáros Lőrinc köszöntő, vacsora, Majka & Curtis és Beatice koncert, tombola nem semmi fő díjjal.

Így mulat egy magyar … Mészáros…

Az idei évben ismét megrendezésre kerül a Mészáros Csoport Karácsonyi Gálarendezvénye, melyre Téged is szeretettel várunk! Reméljük, hogy ebben az évben is együtt ünnepelhetjük meg közös sikereinket

– ezzel a szöveggel köszönti az arra érdemeseket a Mészáros-csoport online karácsonyi meghívója, amelyet eredetileg a cég munkatársainak és partnereinek küldtek szét, de a link a Magyar Hang szerkesztősége is eljutott.

Még jó, hogy van Felcsúton aréna!

Az esemény december 20-án 15 órakor kezdődött a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Konferencia Központban (Fő utca 176), azaz a Pancho Arénában. A részvétel regisztrációhoz kötött, a zökkenőmentes bejutást két bejáraton és egy külön VIP bejáraton lehet lebonyolítani. (Azaz lesznek VIP és nem VIP vendégek is.)

„Program:

  • 15.00 – 16.30 Vendégérkezés, regisztráció
  • 16.30 – 17.00 Mészáros Lőrinc köszöntő beszéde
  • 17.00 – 19.00 Díjátadó
  • 19.00 – 20.30 Vacsora
  • 20.50 – 21.50 Majka & Curtis élő koncert
  • 21.50 – 22.00 Tombola nyereményjáték
  • 22.30 – 23.30 Meglepetésfellépő
  • 23.45 – 0.45 Beatrice élő koncert
  • 0.45 – Party reggelig

A vendégérkezés és a vacsora alatt a Heuréka Pop Orchestra szimfonikus zenekar biztosítja a kellemes hangulatot. Az est folyamán játékos szelfigéppel is készülünk vendégeinknek a közös pillanatok megörökítésére.”

– olvasható a meghívóban.

El lehet képzelni, hogy ha a Majka-Curtis páros a „futottak még”, akkor kivel rukkol elő a szervező, mint „meglepetésvendég”! Holnapra kiderül, ma csak tippelni lehet, hogy melyik külhoni celebet sikerült beszervezni.

A tombola, ami nem akármit lehet nyerni….

„A gálán megrendezésre kerülő játék két részből áll. Az első forduló során kaparós sorsjegy formájában sok értékes tárgyi nyereményt talál gazdára. Amennyiben a lekapart szelvényen „GRATULÁLUNK, NYERTÉL” felirat olvasható, akkor a nyeremény, a nyertes szelvény felmutatásával este 22:00 óráig vehető át a színpad mellett. Amennyiben „NEM NYERT” felirat szerepel a szelvényen, kérünk, hogy 20:00-ig dobd be azt a tombolasorsoló gépbe, mely a színpad előtt található. A további nyeremények 21 óra 50 perckor kerülnek kisorsolásra.

Sok értékes tárgyi nyeremény mellett, a fődíj egy Suzuki SX4 S-Cross!”

Kapcsolódó

 

Mészáros Lőrinc megadja a módját! Céges buli van az Ő utcájában, méghozzá most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük