Mészáros Lőrinc kijelölte utódját, Mészáros Lászlót - Városi Kurír

Sorting by

×

Mészáros Lőrinc kijelölte utódját, Mészáros Lászlót

Mészáros Lőrinc azt szeretné, ha a választópolgárok a jelenlegi alpolgármesternek, Mészáros Lászlónak szavaznának majd bizalmat – írja a Magyar Idők, amelynek sikerült megszólaltatnia Orbán nem szívesen nyilatkozó haverját. Megint egy Mészáros lehet Felcsút polgármestere.

Hirdetés

Mészáros László csak névrokona Mészáros Lőrincnek, aki azonnali hatállyal, egyéb bokros teendőire hivatkozva lemond a felcsúti polgármesterségről. Az ismert tőzsdecápa hozzá közel álló embert választott utódnak, Mészáros László ugyanis nem csak az alpolgármestere, hanem a Puskás Akadémiában is fontos pozíciója van,

konkrétan a Puskás Akadémia FC ügyvezetője, illetve az akadémiát működtető alapítvány műszaki igazgatója. Az azóta Mészáros Lőrinc kezébe került és bezárt Népszabadság 2013-ban írt arról, hogy Mészáros Lászlónak „korábban a Tatabányai Futball Club és a kazincbarcikai KBSC FC sportszervező cégben volt vezető tisztsége, majd idén februárban váltotta főnökét, a polgármestert, Mészáros Lőrincet a Puskás Futball Club Kft. ügyvezetői posztján.”

Azt is hozzátették, hogy Mészáros László fia remekül szerepelt a trafikpályázatokon.

(Forrás: Magyar Idők, 444)

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.