Mészáros Lőrinc kijelölte utódját, Mészáros Lászlót

Mészáros Lőrinc azt szeretné, ha a választópolgárok a jelenlegi alpolgármesternek, Mészáros Lászlónak szavaznának majd bizalmat – írja a Magyar Idők, amelynek sikerült megszólaltatnia Orbán nem szívesen nyilatkozó haverját. Megint egy Mészáros lehet Felcsút polgármestere.

Mészáros László csak névrokona Mészáros Lőrincnek, aki azonnali hatállyal, egyéb bokros teendőire hivatkozva lemond a felcsúti polgármesterségről. Az ismert tőzsdecápa hozzá közel álló embert választott utódnak, Mészáros László ugyanis nem csak az alpolgármestere, hanem a Puskás Akadémiában is fontos pozíciója van,

konkrétan a Puskás Akadémia FC ügyvezetője, illetve az akadémiát működtető alapítvány műszaki igazgatója. Az azóta Mészáros Lőrinc kezébe került és bezárt Népszabadság 2013-ban írt arról, hogy Mészáros Lászlónak „korábban a Tatabányai Futball Club és a kazincbarcikai KBSC FC sportszervező cégben volt vezető tisztsége, majd idén februárban váltotta főnökét, a polgármestert, Mészáros Lőrincet a Puskás Futball Club Kft. ügyvezetői posztján.”

Azt is hozzátették, hogy Mészáros László fia remekül szerepelt a trafikpályázatokon.

(Forrás: Magyar Idők, 444)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük