Mészáros Lőrinc üzenete: ...kérjen nyilvánosan bocsánatot! Hogy Ki? Olvassa! - Városi Kurír

Sorting by

×

Mészáros Lőrinc üzenete: …kérjen nyilvánosan bocsánatot! Hogy Ki? Olvassa!

“Mitől fél? Zárt tárgyalást akar Mészáros Lőrinc az ellenem folyó perében. Pár hónapja jelentett fel Orbán Viktor strómanja, Mészáros Lőrinc, mert több interjúban határozottan beszéltem arról, hogy egy normális jogállamban fideszes bűntársaival együtt nem úszhatná meg a felelősségrevonást…” – kezdte Facebook-posztját Fekete–Győr András, a Momentum elnöke és miniszterelnök-jelöltje, aki írásában beszámolt arról, hogy bár a bíróság első fokon nekik adott igazat, Mészárosék fellebbeztek, ezért az ügy másodfokon folytatódik.

Hirdetés

A büntetőfeljelentés mellett Mészáros Lőrinc polgári pert is indított Fekete-Győr ellen,

ahol nyilvános bocsánatkérést vár a politikustól a kijelentései miatt. Az esetben külön érdekes, hogy Fekete-Győr szerint Mészáros az általa indított perben a nyilvánosság kizárását kérte. Ezzel szemben a Momentum nyílt tárgyalást kezdeményez, egyúttal Mészáros Lőrinctől is azt várják el, hogy legyen büszke a teljesítményére és nyílt tárgyaláson mondja ki, hogy nem stróman – írta meg a 24.hu.

“Állok elébe!”

“A bíróság akkor nekünk adott igazat, az elsőfokú ítélet szerint Mészárosnak tűrnie kell, hogy a 2022 utáni elszámoltatásáról beszélünk, és nem bűncselekmény, hogy bűnözőnek neveztem.

Mészárosék ezt a döntést nem tudták elviselni, ezért fellebbeztek a döntés ellen, az ügy pedig másodfokon folytatódik. Én állok elébe, nem fogom visszavonni a kijelentéseimet. A büntetőfeljelentés sikertelensége nem szegte kedvét, Mészáros polgári pert is indított ellenem, ahol elégtételt követel. Nem tudni, miben reménykedik, de egy valami biztos:

az általa indított perben a nyilvánosság kizárását kérte.

De mégis mitől félnek, ha annyira biztosak az igazukban?

  • Csak nem arról van szó, hogy Mészáros és csapata is pontosan tudja, hogy semmilyen teljesítmény nincs a vagyongyarapodása mögött?
  • Csak nem arról van szó, hogy ő is strómanként tekint magára, és Orbán Viktor kérésére próbálja minél kisebb láthatósággal letudni ezt az ügyet?

Különösen nevetséges ez úgy, hogy eközben az én nyilvános kijelentéseim miatt vár nyilvános bocsánatkérést.

Természetesen mi nyílt tárgyalást kezdeményezünk, mert semmi félnivalónk a nyilvánosságtól. Sőt,

ha Magyarország leggazdagabb embere ilyen büszke a saját teljesítményére, vegyen részt ő is személyesen a nyílt tárgyaláson, és mondja ki, hogy nem tartja magát strómannak!

Kapcsolódó

 

mészáros

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Mészáros Lőrinc üzenete: …kérjen nyilvánosan bocsánatot! Hogy Ki? Olvassa!

  • 2021.07.06 - 18:51
    Közvetlen hivatkozás

    Mészáros átvette a Fidesz módsterét, mindent kifordítanakj. Egyszer nekem sikerült Varga Judit téves kritikáját pár perc műlva megcáfolni, és logikailag bemutatni neki, hogy tévedésben van. Most Mészáros magyarázza el, hogyan lehetséges, hogy az OTP tulajdonosát, aki régi szakember, azt is megelőzni a vagyonosodásban.Már évekkel ezelőtt egy nyugdíjas hölgy magyarázta egy étkezdében, hogy a Mészáros egy stróman, és a leggazdagabb magyar Orbán, na akkor még nagyot néztünk, mert a segélyen lévők akkor ezzel egyet értettek, én meg ezt elfogadtam, mivel kezdetben Mészáros őszinte volt, mondta, hogy a szerencséjének is köszönheti, hogy Orbán iskola társa volt és akkor azt is válaszolta újságírónak, hogy ha Orbánnak szüksége lenne anyagi segítségre, természetes,hogy segítene neki,Nekem ez szmpatikus volt, hogy hálás ember, aztán nem is igen törődtem vele, de most, hogy a Csányit is megelőzte, felmerült bennem egy reális vizsgálat lefolytatása, mert ha 5 %-os inflációt állapít meg maximum a Statisztikai Hivatal, akkor miért van és miből a gyors meggazdagodás? Ilyen még nem volt e hazában, ennek több oka is lehet, gondolkodjunk el józanul, hogy kinek a vesztére és hogyan lett dús gazdag? Hiszen ennyiféle szolgáltatáshoz nem ért het még egy tehetséges, nagyon gyakorlott ember sem, ezt a birodalmat át kell látni és vezetni kell. Ami biztos, hazánkban olyan művi kapitalizmus lett, mely az EU-s pénzzel összeházasodott a politikával, egy érdek szféra mozgatásával, és hogy ez tévút, arra még a Varga Mihály sem tudna kifogást állítani, sajnos, hogy ő ebbe belement.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.