Sorting by

×

Mészáros Lőrinc élete női közös célt találtak? – Rossz az, aki rosszra gondol!

Tegye fel képzeletben a kezét az, akinek megfordult a fejében, hogy Mészáros Lőrinc élete női egyszer kéz a kézben dolgoznak majd egy közös cél érdekében! Érdekesen alakul az egykor volt kétkezi munkás, mára az ország leggazdagabb vállalkozójaként ismert felcsúti haver élete!

Mészáros, a jótékony

Jótékonysági programot menedzselhet a cég, amelyet Várkonyi Andrea nemrég alapított, írja a HVG. A lap szerint a Várkonyi Andrea által tavaly megalapított cég, a Whitedog Media Kft. feladata lesz menedzselni a Mészáros-csoport jótékonysági programját. A Mészáros Alapítvány kuratóriumi elnöke egyébként az alapítvány hivatalos honlapja szerint továbbra is Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc korábbi felesége.

A Mészáros Alapítvány High-Tech Suli nevet viselő programjának a keretében öt általános iskolában felszereltek egy-egy digitális tantermet.

A program keretében

többek között CraftBot nevű 3D nyomtatókat juttatnának el az iskolákba. A készülékeket gyártó cégbe tavaly 781 millió forinttal szállt be a Mészároshoz tartozó MKB Bank, amivel a cég ötödét birtokolja.

 

mészáros

átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.