Mészáros ma nem volt fotogén? – Kitiltották a kamerákat a debreceni egyetem diplomaosztójáról

Nincs rá bizonyítékunk, de nagyon valószínű, hogy van összefüggés Mészáros Lőrinc ottlétének ahhoz, hogy egy egyetemnyi hozzátartozó nem örökíthette meg, amint egy – vagy többszem gyermekük átveszi a diplomáját.

Rendőrrel fenyegették meg

444 egyik olvasóját, akinek az volt a bűne, hogy le akarta fotózni testvérét, amint éppen átveszi a diplomáját a debreceni egyetem diplomaosztó ünnepségén. Az egyetem biztonsági őrei közölték vele, hogy nem lehet fotózni, majd azt mondták neki, rendőrt hívnak, ha nem működik együtt.

Aportál szerint Mészáros Lőrinc is jelen volt a diplomaosztón, a közönség soraiban, a többi hozzátartozó között. A lap olvasója úgy sejti, Mészárost zavarta volna a fényképezés, ezért tiltották meg azt az egyetem biztonsági őrei.

A 444 megkereste a dékáni hivatalt, hogy megtudják, minden diplomaosztón tilos-e fotózni, de nem kaptak választ.

Kiegészítés, ami nem erősíti a fentieket, de nem is cáfolja

Nekünk is volt szerencsénk hasonlót megélni Budapesten, a Dózsa Gimnázium szalagavató bálján. Keresztlányom volt az “érdekelt”, persze, hogy meg akartuk örökíteni, hogy az uncsiknak legyen mit mutogatnia. Ott az egyik tanár játszotta el a rendíthetetlen ólomkatona szerepét és parancsolta vissza a tokokba a fényképezőgépeket. A renitenseket megfenyegette, hogy biztonsági őrökkel fogja kivezettetni. Mivel ismert fideszest nem fedeztünk fel az összeverődött szülők-hozzátartozók között, így csak arra tudtunk gondolni, hogy szerény – vagy nem  – jutalékért a hivatásos fotósok elhappoltatták előlünk a lehetőséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük